Het ervaren kappersteam van Rock Hair
Het ervaren kappersteam van Rock Hair Foto:

Rock Hair denkt mee over het kapsel dat bij jou past

DELFT - De klanten van Rock Hair, aan de Van Schuijlenburgstraat 52, komen gegarandeerd tevreden thuis. Het ervaren kappersteam neemt de tijd voor iedere klant en denkt goed mee over het kapsel dat past bij het haar, gezicht en de stijl van de klant.

Iedereen heeft wel een rampverhaal na een bezoek aan de kapper. Je laat je haar knippen, de kapster gaat gewoon haar eigen gang en ineens sta je met veel korter haar buiten de deur dan je eigenlijk wilde. "Ik hoor dit zo vaak van onze klanten, vreselijk toch", zegt eigenaresse Jolanda van Rock Hair. Ze runt al bijna vijfentwintig jaar haar eigen kapsalon en werkt met een ervaren team. "Het zijn stuk voor stuk leuke en vakbekwame vrouwen die goed samenwerken. Zij weten ook dat je niet een trendy kapsel moet opdringen als de klant dat niet wil. Wij knippen mannen en vrouwen van alle leeftijden, nemen de tijd voor onze klanten en denken altijd mee. Een kapsel moet tenslotte passen bij iemands stijl, gezicht en haar."
Jolanda stelt niet alleen hoge eisen aan de knipbeurten. Ook bij haar keuze voor de haarverfproducten van Matrix gaf kwaliteit de doorslag. "Matrix is een professioneel merk dat niet in kappersgroothandels te koop is maar direct aan de kapper wordt geleverd. Wij kunnen met deze producten mooie kleurnuances maken en mengen soms wel drie kleuren door elkaar om het gewenste resultaat te krijgen. Je ziet het dan ook echt of iemand het haar thuis heeft geverfd of hier."
Telefoon: 015 2131426
Website:
www.rockhair.nl