Een bovenaanblik van het grote aanbod dealer-occasions van Baaf Automotive.
Een bovenaanblik van het grote aanbod dealer-occasions van Baaf Automotive. Foto: Martijn Linthorst

Nieuw inkoopkanaal Baaf Automotive: jong en scherp geprijsd

DELFT – Baaf Automotive, u kent het bedrijf misschien vooral vanwege de naam van de eigenaar. Manfred Bavelaar, de bekende Delftse autocoureur.

Nog regelmatig actief op het circuit, maar vooral hard aan het werk in zijn bedrijf aan de Vrijenbanselaan. Een jong bedrijf, dat wel gestaag groeit en een aantal jaren geleden de ondernemersprijs 'De Kracht van Delft' heeft gewonnen. Baaf Automotive is een universeel autobedrijf voor de verkoop, het onderhoud en de APK-keuringen van dealer-occasions. Hier worden uitsluitend occasions verkocht waarvan het onderhoudsverleden bekend is. Kwaliteit en vertrouwen zijn de uitgangspunten. Manfred heeft samen met zijn compagnon Joost een veertig jaar werkervaring. "Sinds kort hebben we een nieuw inkoopkanaal", zegt Manfred. "Via dat kanaal komen veel auto's uit Duitsland onze kant op. Allemaal jong en zeer scherp geprijsd, de meeste auto's hebben minder dan 100.000 kilometer gereden."
Om dit te illustreren, noemt Manfred de Citroën C1 uit 2007, met slechts 36.000 kilometer op de teller. Bekijk de website of kom zelf even kijken in de showroom! "Ja, er zitten heel mooie en leuke auto's bij", geeft hij aan. "En is de occasion eenmaal gekocht, dan zijn we er ook altijd voor de APK en het onderhoud."
Baaf Automotive heeft vanaf het eerste begin grote wagenparken van bedrijven in beheer. De APK en het onderhoud worden hiervoor tot in de puntjes geregeld. Het zijn wagenparken van tussen de vijftig en honderd auto's. "Sinds het begin mee bezig, maar we zijn ons hier steeds meer in aan het specialiseren."
Het nieuwste initiatief van Baaf Automotive is Baaf Rent. Het is de bedoeling om binnen afzienbare tijd ook auto's te gaan verhuren. Dat kan straks vanaf 25 euro per dag, dus zeer scherp geprijsd. Hier worden voor ingezet de Citroën C1 en de Toyota Aygo. Verder de Peugeot 107 en zelfs de grotere auto's als de Fiat Punto. "Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws over Baaf Rent!", aldus Manfred.

Baaf Automotive
Vrijenbanselaan 33
2612 CL Delft
(015) 215 96 96
www.baafautomotive.nl