Het deskundige team van Kapsalon Vera
Het deskundige team van Kapsalon Vera Foto:

Kapsalon Vera trekt bezoekers uit heel Nederland en België

DELFT - Kapsalon Vera heeft een aantal bijzondere specialisaties zoals het knippen volgens de CURLSYSmethode®, de laatste verftechnieken en haarwerken.

Eigenaresse Vera Veldman zit bijna vijfentwintig jaar in het kappersvak en heeft al heel wat trends en vernieuwingen meegemaakt. "Ik vind de CURSLYSmethode® van Brian McLean de beste innovatie die ik tot nu toe heb meegemaakt.
Vera is momenteel de enige specialist in Nederland met een 2 sterren diploma op het gebied van CURLSYS®,. "De techniek bestaat eruit om bundels haar, die van nature bij elkaar zitten, apart in te knippen. Daardoor krijgt het haar de ruimte om op een natuurlijke wijze op te krullen. Dat geeft het haar meer volume en is er nauwelijks nog pluis." Kapster Angelique is inmiddels ook opgeleid om volgens de CURSLYSmethode® te werken zodat zoveel mogelijk klanten geholpen kunnen worden. Een behandeling duurt een uur en kost € 42,50.
Een andere bijzondere specialisatie van de Kapsalon Vera is het ruime aanbod aan tape-extensions, wefts en microrings van het merk Dante Special.Naast de reguliere openingstijden gaat de zaak in de avonduren open voor mensen die een haarwerk nodig hebben. "We vinden het belangrijk dat deze klanten privacy krijgen en zich op hun gemak voelen."
Als het om verven gaat zijn de medewerksters van Kapsalon Vera ware kunstenaars. "We mengen echt iedere gewenste kleur. Van rood tot blauw, alles is mogelijk en zelfs de moderne grijstinten." Voor klanten die zich van top tot teen willen laten verwennen is er de mogelijkheid om in hetzelfde pand naar de schoonheidsspecialiste of pedicure te gaan.
In samenwerking met het tijdschrift For You en kledingzaak Shoeby's gaat Kapsalon Vera vanaf oktober een maandelijkse Make Over verloten.
Kijk op ww.kapsalonvera.nl en maak online of telefonisch een afspraak.
Telefoon:015-2564045
Website: www.kapsalonvera.nl