Het personeel van Smit Mode hoopt u snel te mogen begroeten aan de Korte Baan 35 in Nootdorp.
Het personeel van Smit Mode hoopt u snel te mogen begroeten aan de Korte Baan 35 in Nootdorp. Foto: Koos Bommelé

Smit Mode: fashion voor hem en haar

NOOTDORP – Smit Mode is sinds 2012 aan de Korte Baan 35 in Nootdorp gezeteld. De dames- en herenmodezaak heeft een leuke, gevarieerde collectie voor de moderne modieuze man en vrouw.

"We maken onderdeel uit van een groot familiebedrijf, met winkelvestigingen in heel Zuid-Holland", vertelt algemeen directeur Sijbrand Smit. "Met name voor de man zijn we een 'one stop shop' en kunnen we hem van top tot teen kleden, tot de schoenen aan toe. We hebben vier merken schoenen in huis, die goed combineren met bijvoorbeeld pakken." Maar ook voor een gewone jeans kunnen mannen hier gemakkelijk slagen.
"Iedereen krijgt graag complimentjes over hoe hij of zij eruitziet", gaat Smit verder. "Bij ons krijgt u een gedegen advies over wat qua kleding het beste bij u past, zodat u er altijd netjes en verzorgd bij kunt lopen." Een belangrijke rol speelt hierbij het personeel van de winkel, dat met zijn adviezen zorgt voor de ware winkelbeleving. "Op internet kun je alles kopen wat je wilt. Maar hoe weet je wat je wilt en of je dat wel wilt? Onze personeelsleden kijken met hun kennis en ervaring goed naar de klanten en adviseren hen graag. We raden mensen bijvoorbeeld ook wel 'ns af om een bepaald kledingstuk, wat in onze ogen niet bij hem of haar past, aan te schaffen. Zo transformeer je van een kledingverkoper in een mode- en stijladviseur en win je het vertrouwen van de klanten."
Kijkend naar de wintercollectie ziet Smit voor de heren een rijke stoffencollectie, waarin kleur geen dominante rol speelt: "De stoffen maken het verschil." Verder zijn er volop overhemden met fraaie prints en zorgt stretch voor comfort in alle kleding. Bij de dames zien we wat Smit Mode betreft veel vesten en gebreide blazers.
"Er wordt gewerkt met rustige kleuren en mooie dessins. Dames kunnen een mix van gekleed en sportief dragen: bijvoorbeeld een blazer op denim of een vest met een pantalon."
Meer informatie: www.smitmode.nl.