Mandy Doerga en Bob Scheurer van Meyer & Meyer Delft.
Mandy Doerga en Bob Scheurer van Meyer & Meyer Delft. Foto: Dennis van den Berg

Bij Meyer & Meyer Delft vindt u een pak op maat

Gevraagd naar de manieren waarop Meyer & Meyer zich onderscheidt van andere herenmodezaken, heeft eigenaar Bob Scheurer een duidelijk antwoord: "We maken onderdeel uit van een keten met 14 winkels en hebben een eigen huislijn met producten. Tachtig procent van wat er in de winkel hangt of ligt, draagt ons eigen merk. Dat maakt, dat wij onze producten tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden. U koopt bij ons bijvoorbeeld al een pak vanaf 149 euro." Scheurer merkt dat klanten vaak verrast zijn door de prijzen: "Het is een pand met uitstraling op een A-locatie aan de Markt. Mensen verwachten daarom vaak dat we alleen maar heel dure producten in huis hebben. Dat is dus niet het geval: iedereen kan hier slagen voor een kwaliteitspak, of hij nou een kleine of een wat ruimere beurs heeft." Voor een goed advies op maat kunt u eveneens terecht bij Meyer & Meyer.

Warme wintertinten
Wat zijn momenteel de modetrends op het gebied van het nette pak? Scheurer: "Met de winter in aantocht vind je weer veel kostuums met warme wintertinten bij ons: donkerblauw en donkerrood, om maar wat te noemen. Het overhemd is tegenwoordig het kledingstuk, waarmee je op mag en kunt vallen. Bijzondere prints en dessins voegen vaak een bijzonder accent toe aan het totaalplaatje. Naast overhemden voor bij een kostuum hebben we ook een groot assortiment casual overhemden in huis." Andere vormen van onderscheiding vormen de accessoires van de kostuums. Meyer & Meyer heeft keus uit driehonderd verschillende soorten stropdassen: daarnaast kan men het kostuum compleet maken met bretels, manchetknopen en dergelijke.
Mensen komen in allerlei soorten en maten, en daar is Meyer & Meyer goed op voorbereid. "We hebben qua kostuums veel variatie in zowel de breedte- als de lengtematen. Ook slimfit en wijdere pasvormen hebben we standaard in huis." Zo nodig kan een kledingstuk snel versteld of aangepast worden. Samen met het vakkundige advies van het winkelpersoneel geeft dit klanten het gevoel dat ze een maatpak hebben aangeschaft. "Noem het maar een pak op maat", lacht Scheurer.
Meyer & Meyer is gevestigd aan de Markt 13. Meer informatie: www.meyerandmeyer.com.