Een mooi en goed colbert is een aanwinst voor iedere herengarderobe.
Een mooi en goed colbert is een aanwinst voor iedere herengarderobe. Foto:

Mannen, maak je klaar voor het najaar

Bij Futuro Mannenmode is het al volop najaar. De collectie is al helemaal binnen. De modetrends zijn donkerblauw, kobaltblauw en grijs. Ook het armygreen en okergeel gecombineerd met camel en bruintinten zie je dit seizoen weer volop. Het colbert kan nog steeds worden gecombineerd met een jeans en een casual overhemd.
Ook de zakelijke klant wordt door Brouwer op zijn wenken bediend. "De kans van slagen is groot, of het nu een kostuum is of een combinatie. We hebben maat 44 tot en met maat 60, lengte maten vanaf maat 45 tot 55 en kwartmaten van maat 24 tot en met maat 30. Van diverse kostuums zijn de maten onderling uitwisselbaar, dus voor elk wat wils. En natuurlijk keuze uit tal van accessoires, van shirts tot stropdassen en riemen."

Casual
Voor minder officiële gelegenheden heeft Futuro Mannenmode een keur aan casual colberts. "U vindt bij ons onder meer de merken State of Art, Hugo Boss, Cavallaro Napoli, NZA, Gardeur, Brax, Pierre Cardin, Denham, Aeronautica Militare en La Coste. Onder het genot van een kopje koffie of thee geven we vrijblijvend advies. Uiteraard verwachten we dat men hier naar tevredenheid slaagt én dat we nog veel nieuwe gezichten in de toekomst mogen begroeten", besluit Brouwer uitnodigend.