Afbeelding
Foto:

Lara Mode jarig: klanten krijgen korting cadeau

PIJNACKER - Lara Mode Pijnacker bestaat dit weekend alweer 4 jaar. Daarom ontvangt u tijdelijk 20 procent korting op één kledingstuk.

Lara Mode Pijnacker is een eigentijdse winkelformule in damesmode. De collectie bestaat uit vrijetijdskleding en trendy items. "Onze stijl is trendy en tegelijkertijd tijdloos, zodat u onze kleding ook volgend jaar nog gerust kunt dragen. Met onze doordachte collecties kunt u de kleding eindeloos combineren. Op die manier hoeft u niet achter iedere modetrend aan te hollen, maar bent u wel altijd bij de tijd gekleed. Kwaliteit staat bij ons voorop en kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Bij Lara Mode kan iedereen zich kwaliteit en een uitstekende pasvorm permitteren", aldus het team van Lara Mode. Naast alle leuke kleding heeft Lara Mode ook heel veel accessoires om je outfit compleet te maken. Denk daarbij aan sieraden, tassen en schoenen, waaronder het Nederlandse merk Fabs. "Tevens zijn wij verkooppunt van de trendy handgemaakte tassen en kleinlederen producten van het merk Ganesha. Ganesha maakt alleen gebruik van de allerbeste leersoorten en koeienhuiden. Doordat de producten handgemaakt zijn, zijn alle items uniek."
Lara Mode Delft is er niet meer, dus dames uit Delft: kom gezellig naar Lara Mode Pijnacker aan de Ackershof 85,zij begroeten u daar graag! Ook heeft de eigenaresse een winkel geopend voor de dames met een (iets) grotere maat, genaamd My Way Fashion by Lara Mode aan de Stationsstraat 16 in Pijnacker. Op de Facebookpagina van Lara Mode en My Way Fashion staat een compleet overzicht van de beschikbare collecties. Let op: de aanbieding van 20 procent korting op één kledingstuk ter gelegenheid van het 4-jarig bestaan is geldig tot en met 10 september 2016. Tel. 015-7370050 (Lara Mode), www.laramodepijnacker.nl; en tel. 015-7370165 (My Way Fashion).

Afbeelding