Verkoopleider Robin van der Bol bij de Peugeot 108, die momenteel tegen een gunstige Private Lease-overeenkomst bij Peugeot DAVO verkrijgbaar is.
Verkoopleider Robin van der Bol bij de Peugeot 108, die momenteel tegen een gunstige Private Lease-overeenkomst bij Peugeot DAVO verkrijgbaar is. Foto: Martijn Linthorst

Kies zelf uw Private Lease tarief voor de 108 bij Peugeot DAVO

DELFT – Bij Peugeot DAVO kunt u vanaf heden terecht voor een Peugeot 108 1.0 E-VTI Active, aangeboden met Private Lease. Het dealerbedrijf aan de Schieweg heeft honderd van deze auto's ingekocht. Maar ook jong gebruikte 108's worden met Private Lease aangeboden, waarbij de klanten nog iets goedkoper uit zijn.

Dit houdt in beide gevallen in, dat u geen aanbetaling betaalt. Een jong gebruikte 108 van omstreeks 2014 of 2015 met weinig kilometers voor een bedrag van 199 euro per maand. Voor een nieuwe 108 geldt een bedrag van 229 euro per maand. "De looptijd is in beide gevallen 48 maanden met een kilometrage van 10.000 kilometer per jaar. Mocht u meer rijden in een jaar, dan zal het maandbedrag wat omhoog gaan", zegt verkoopleider Robin van der Bol.
Het aantrekkelijke van Private Lease volgens het gelijknamige keurmerk is, dat je alleen de benzine hoeft te betalen. "Het is een wat luxer dan normaal uitgevoerde 108, met zaken zoals airco, ABS en ESP, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling, een boordcomputer en stuurbekrachtiging en bluetooth carkit", aldus Van der Bol. "En niet te vergeten de LED-dagrijverlichting."
In het leasecontract zijn verder opgenomen: afschrijving, reparatie en onderhoud, vervanging van de banden, verzekering WA en casco, schadeherstel en glasreparatie, pechhulp in binnen- en buitenland, wegenbelasting en vervangend vervoer in Nederland. "Huren en heerlijk rijden van een zo goed als nieuwe auto tegen een zeer scherp tarief", zegt Van der Bol nog maar eens. "Dit alles via onze eigen leasemaatschappij van DAVO, die valt onder het nieuwe keurmerk Private Lease." Kijk voor meer informatie op www.ikrij.nl.

Peugeot DAVO
Schieweg 13
2627 AN Delft
(070) 850 28 00
www.peugeotdavo.nl