Het inspirerende werk-, koffie-, lunch-, lounge- en borrelparadijs Experiment Delft is alle werkdagen geopend.
Het inspirerende werk-, koffie-, lunch-, lounge- en borrelparadijs Experiment Delft is alle werkdagen geopend. Foto:

Experiment Delft en activiteiten op Lijm & Cultuur

De verbouwing is in volle gang, maar Experiment Delft is gewoon alle werkdagen open en de activiteiten gaan door. Komende week strijken zo'n 100 studenten geneeskunde neer voor een Summerclass Orthopedie en 2 tot en met 4 september is een nieuwe editie van Foodtruck Festival Rrrollend.

Hoera! Het inspirerende werk-, koffie-, lunch-, lounge- en borrelparadijs Experiment Delft is weer geopend op werkdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur. De komende tijd vind je het alleen op een iets andere plek, omdat er enkele verbouwingen plaatsvinden. Je kunt nog steeds heerlijk zitten in de weelderige stadstuin aan de Schie, maar voor je drankje en hapje moet je even het binnenplein oversteken naar de fraai ingerichte Chemie: avontuur op Lijm & Cultuur. Meer info op www.experimentdelft.nl.

Summerclass Orthopedie
Voor de vijfde keer wordt Lijm & Cultuur voor een paar dagen omgetoverd tot een campus vol fun en kennis over orthopedie. Een van de hoogtepunten is het met honderd studenten live volgen van een knieoperatie middels een online verbinding met het ziekenhuis. Van barbecue, feest, workshops tot college… Werkelijk alles kan bij Lijm & Cultuur. Zie voor meer informatie: www.summerclassdelft.nl.

Rrrollend Delft 2-4 september
Wegens groot succes doet het watertandend lekkere foodtruck festival Rrrollend voor de 2e keer Delft aan. Lijm & Cultuur verandert in het weekend van 2 september voor een paar dagen opnieuw in een culinair festivalterrein. Ontdek nieuwe smaken bij één van de keukens op rolletjes. Er is aanbod voor iedereen! Plof met de hele familie neer en deel hapjes met elkaar. Maak nieuwe vrienden aan één van de grote houten tafels. Laat je verrassen door eten en entertainment, en sluit de dag dansend af op de lekkerste muziek! Van 2 tot en met 4 september: Vrijdag 16.00 tot 23.00 uur, zaterdag van 12.00 uur tot 23.00 uur en op zondag van 12.00 tot 21.00 uur. De toegang is gratis.
Experiment Delft is alle werkdagen open van 10.00 tot 17.00 uur. Reserveren is niet nodig, maar mag wel: 015 262 80 89. Meer info op www.experimentdelft.nl. Voor de volledige Lijm & Cultuur-agenda zie: www.lijmencultuur.nl.