Francis Notten, eigenaresse van Knotten, kijkt tevreden terug.
Francis Notten, eigenaresse van Knotten, kijkt tevreden terug. Foto: Jesper Neeleman

Knotten bestaat 5 jaar - en viert feest

DELFT - Het is alweer 5 jaar geleden dat Knotten aan de Voldersgracht 23 haar deuren opende. Toen werd er een sjaal voor Hugo gebreid en omgeknoopt. Zondag 28 augustus wordt het jubileum gevierd met live-muziek, hapjes en drankjes en pakketaanbiedingen.

In de jaren die volgden na de sjaal voor Hugo, zijn er heel wat stunts uitgehaald door Knotten. Zoals de gebreide fietsen voor de Spoorzone, de wedstrijden van kerstballen tot pannenlappen en natuurlijk het gehaakte portret van Koning Willem- Alexander in 2013.

Inspireren
Knotten vindt het leuk om mensen samen te brengen, te inspireren, te enthousiasmeren en natuurlijk te breien en haken! Ook ontwerpen kunnen de meiden bij Knotten niet laten. Ter ere van het 5-jarig bestaan worden daarom de beste vijf ontwerpen van Knotten gelanceerd. De vijf meest succesvolle en originele patronen worden in een nieuw jasje gestoken en gelanceerd op zondag 28 augustus. Deze dag zijn de pakketten ook nog eens aan te schaffen met 25 procent korting.
De winkel van Francis Notten en haar team ziet er weer top uit, zo aan de vroege start van het winterseizoen. Kom dus gerust even langs op zondag 28 augustus, bij Knotten aan de Voldersgracht 23. Hier kan iedereen zich tussen 13.00 uur en 18.00 uur laten inspireren onder het genot van live-muziek van Jazzanova en een hapje en drankje.

Sprankelende ideeën
Op de website www.knottenwol.nl staan verder in de nieuwsberichten en workshops vele sprankelende ideeën vermeld, die volgens Knotten leuk zijn om eens te proberen. Kijk en laat je inspireren!