Patrick van den Berg van Auto Nassau bij de Suzuki Swift, een top-coccasion voor een scherpe prijs.nl (foto's: Martijn Linthorst)
Patrick van den Berg van Auto Nassau bij de Suzuki Swift, een top-coccasion voor een scherpe prijs.nl (foto's: Martijn Linthorst) Foto: Martijn Linthorst

Auto Nassau: hèt adres voor de Suzuki- en Daihatsu-rijders in Delft

DELFT – Auto Nassau is Offical Service Dealer van het Japanse merk Suzuki voor Delft en omstreken. Het bedrijf aan de Lagosweg in Tanthof-West vormt dan ook een welkom aanspreekpunt voor alle bezitters van een Suzuki in Delft. Of Daihatsu overigens

Een bedrijf dat het dealerschap van Suzuki al jaren waarmaakt: aan de hoogste eisen van de Japanners wordt voldaan. Als officieel servicepunt worden hier alle garantiewerkzaamheden probleemloos, snel en vakkundig uitgevoerd. "Natuurlijk worden in onze werkplaats uitsluitend de originele Suzuki-onderdelen gebruikt", begint Patrick van Leeuwen zijn verhaal. "Suzuki-rijders maken allemaal aanspraak op een VOS-onderhoudsbeurt en dat is inclusief Mobiliteitsgarantie voor een jaar of 15.000 gereden kilometers."
De goede naam die Auto Nassau al vele jaren heeft in Delft en omstreken is ook en vooral vele jaren achtereen opgebouwd als Daihatsu-dealer. Ook van dit merk is het bedrijf nog steeds servicepunt. "Ook een Japans merk, dat bekend is geworden door de fabricage van compacte en zuinige auto's", legt Van den Berg uit. "Ook voor het onderhoud en de reparaties van die modellen draaien onze monteurs hun hand niet om. Maar bent u in het bezit van een auto van een ander merk: ook die kunnen onze monteurs servicen."
In de werkplaats wordt namelijk gewerkt met de modernste uitlees- en alle denkbare andere apparatuur. Alle voorkomende werkzaamheden vinden hier plaats, van het onderhoud en reparatie tot een speciale aircoservice. "Natuurlijk zijn wij ook sterk in de verkoop van auto's", vertelt Van den Berg. "Van het merk Suzuki, van het merk Daihatsu en perfecte occasions van alle andere merken. In onze showroom staan altijd zo'n 25 occasions opgesteld. Kom eens een kijkje nemen."
Een aangekochte occasion bij Auto Nassau wordt altijd geleverd met garantie, een onderhoudsbeurt, APK en bovendien professioneel gereinigd, zowel van binnen als van buiten.
"Breng eens een bezoek aan ons bedrijf aan de Lagosweg in Tanthof-West", spoort Van den Berg nog eens aan. "Een leenauto of leenfiets zijn altijd beschikbaar. Maar het openbaar vervoer is ook heel handig, want de tram stopt voor de deur."

Auto Nassau
Lagosweg 9
2622 CZ Delft
(015) 256 87 79
www.suzukidelft.nl