Afbeelding
Foto:

'Ik was vooral apetrots dat ik met haar mocht trouwen'

Hildebrand van Kuyeren en zijn vrouw Nicoleta Andrei beleefden vorige maand een wel heel bijzondere bruiloft. Ze gingen met de trein van station Delft naar station Rotterdam, waar ze elkaar in de stationshal het ja-woord gaven.

"Als eigenaar van de website treinreiziger.nl is het natuurlijk hartstikke leuk om ook op je trouwdag met de trein te reizen", legt de 33-jarige Delftenaar uit.
Hij leerde zijn Nicoletta in 2010 kende, toen ze nog in Madrid woonde. Een jaar later verhuisde ze naar Nederland. Vorige maand trouwden de twee geliefden.
De bruiloft begon op station Delft, waar groepen toeristen en andere reizigers wel vreemd opkeken en foto's maakten. Ze hadden onderweg geen vertraging. Sterker nog: "We werden fantastisch begeleid door de NS. Speciaal voor ons reisde een conducteur mee die voor ons witte handschoenen had aangetrokken. Die worden normaal gesproken alleen gebruikt als er Koninklijk gezelschap meereist. M'n vrouw voelde zich heel bijzonder. Ik was vooral apetrots dat ik met haar mocht trouwen en dat ze naast me liep, zo'n ontzettend mooie en vrolijke bruid. Vooraf waarschuwden mensen me, dat ik er niet vanuit moest gaan dat dit de mooiste dag van m'n leven ging worden, omdat je er door de stress en drukte niet van geniet. Maar vanaf het moment dat ik haar zag op station Delft, heb ik alleen nog maar kunnen genieten. Het was fantastisch."
Volgende week gaat het feest verder. Dan trouwen ze nogmaals en voor de kerk in
Nicoleta's geboortedorp, in Roemeniƫ.