Dennis Jasper van J22, Fred Karremans van Slagerij Scholten en Judith Spronck van Media Markt Rijswijk reiken de prijs uit.
Dennis Jasper van J22, Fred Karremans van Slagerij Scholten en Judith Spronck van Media Markt Rijswijk reiken de prijs uit. Foto: Jesper Neeleman

Tonny Donnars wint barbecue-actie

RIJSWIJK – Tonny Donnars is de gelukkige winnaar van de barbecue-actie van Media Markt Rijswijk, Slagerij Scholtes en J22. Hij won hiermee een geheel verzorgde barbecue voor tien personen en een gloednieuwe elektrische barbecue.

Het vlees werd hierop vervolgens door een professionele kok voor hen gegrilld. Tot grote vreugde van de winnaar en de mensen die hij uitnodigde om mee te genieten van deze prijs. Want was is leuker dan gezellig met je vrienden en familie te genieten van een overheerlijke barbecue?
De zomer is het seizoen van lange zomeravonden en heerlijke barbecues. Dat dacht Tonny vast ook toen hij deelnam aan de barbecue-actie van Media Markt Rijswijk, Slagerij Scholtes en J22. Tonny kocht een action cam, vulde het inschrijfformulier bij de kassa in en won. "Ik kon het eerst niet geloven dat ik deze gave prijs had gewonnen", vertelt Tonny lachend. "Ik heb zeker drie keer gevraagd of het wel echt waar was."
De overhandiging van de prijs vond afgelopen zondag plaats in de tuin van zijn schoonzus. Met negen familieleden en vrienden genoot Tonny van de zomerse barbecue. Hij geeft aan erg blij te zijn met zijn prijs. "Het was helemaal super! Het door de slager vers bereide vlees was erg lekker. Top geregeld!"
Deze prijs werd mede mogelijk gemaakt door Media Markt Rijswijk, Slagerij Scholtes en J22.