Vestigingsmanager Pieter Dekkers van Zeeuw & Zeeuw in Wateringen bij de elektrisch aangedreven Nissan Leaf.
Vestigingsmanager Pieter Dekkers van Zeeuw & Zeeuw in Wateringen bij de elektrisch aangedreven Nissan Leaf. Foto: Martijn Linthorst

Tienduizend euro voordeel bij aanschaf van een e-Nissan

WATERINGEN – Nissan is een automerk dat hecht aan een beter milieu. Meewerken aan de verbetering van de luchtkwaliteit is dan ook één van de belangrijkste speerpunten binnen het beleid van de Japanners.

In het modellenprogramma bevindt zich een aantal elektrisch aangedreven auto's, waaronder de Leaf en e-NV200 bestelwagen. "Nissan werkt met de productie van dit soort modellen al mee aan verbetering van de luchtkwaliteit", zegt vestigingsmanager Pieter Dekkers van Zeeuw & Zeeuw in Wateringen. "Met een speciale subsidieregeling zijn deze modellen nòg aantrekkelijker in de aanschaf."
De subsidie is in beginsel van de Gemeente Den Haag. Iedereen die als privépersoon in deze stad woonachtig is, maar ook iedereen die er met zijn bedrijf gevestigd is, heeft recht op deze subsidie. "Bij aanschaf van een elektrisch voertuig krijgt u 5.000 euro subsidie van de Gemeente Den Haag", legt Dekkers uit. "Koopt u een Leaf of e-NV200, dan doet Zeeuw & Zeeuw daar nog eens 5.000 euro korting boven op. Dus 10.000 euro in totaal, in mindering gebracht op de aanschafprijs."
De Nissan Leaf en e-NV200 stoten dankzij hun 100 procent elektrische aandrijving geen CO2 uit. Niet alleen zuinig in de aanschaf, maar ook in het verbruik. "Voor dat aanschafvoordeel moet je trouwens wel snel zijn, want de subsidies van de Gemeente Den Haag zijn beperkt. Profiteer dus nog snel van het maximale voordeel."
Dit alles betekent dat de Nissan Leaf bij Zeeuw & Zeeuw tijdelijk al leverbaar is vanaf 14.840 euro. De e-NV200 is tijdelijk al leverbaar vanaf 11.358 euro. "Een prima moment om je huidige auto in te ruilen voor een Leaf", aldus Dekkers.
"En de Nissan-bestelwagen is ideaal voor elke ondernemer. Tot ziens in onze showroom."

Zeeuw & Zeeuw
's-Gravenzandseweg 14
2291 PE Wateringen
(0174) 63 80 60
www.zeeuwenzeeuw.nl