Dick van Witteloostuijn verwelkomt u graag in zijn showroom.
Dick van Witteloostuijn verwelkomt u graag in zijn showroom. Foto: Martijn Linthorst

Van Witteloostuijn: een vertrouwd adres

Van Witteloostuijn Project- en Woninginrichting is al sinds 1913 het vertrouwde adres voor uw complete woning- en/of bedrijfsstoffering.

"Bij ons staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Dit uiteraard tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding", vertelt Dick van Witteloostuijn. "Nadat we in onze showroom een eerste voorgesprek en voorselectie met u hebben gemaakt, volgt een bezoek bij u thuis waar we u het beste kunnen adviseren in verband met materiaal en kleurgebruik. Als we met elkaar hebben afgesproken wat er moet gebeuren, verzorgen wij een gespecificeerde prijsopgave. Na goedkeuring volgt dan de vakkundige uitvoering van de werkzaamheden. De afwerking van uw wanden, vloeren en ramen realiseren wij graag en vakkundig voor u."

Openingstijden
Van Witteloostuijn Project- en Woninginrichting is gevestigd aan de Koornmarkt 89: midden in het historische centrum van Delft, recht voor de aanlegsteiger van de rondvaartboten. De showroom is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 17.30 uur; zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur; en daarbuiten op afspraak.
Bel voor meer informatie naar 015 - 2124273 of kijk op
www.vanwitteloostuijn.nl.