Het pand van Autohaag Zeeuw in Delfgauw, ook het juiste adres voor bedrijfswagens.
Het pand van Autohaag Zeeuw in Delfgauw, ook het juiste adres voor bedrijfswagens. Foto: Martijn Linthorst

Zakelijk voordeel! 0% Financial Lease op
bedrijfswagens bij Autohaag Zeeuw Delft

DELFGAUW – Geen bedrijf kan floreren zonder een goed wagenpark. De juiste bedrijfswagen vormt vaak juist één van de sleutels tot succes. Hoe groot of klein je bedrijf ook is: maak de goede keuze.

De keuze is al snel gemaakt als je de actie op bedrijfswagens beziet, die Renault-dealer Autohaag Zeeuw Delft tijdens de zomermaanden kan presenteren. Een zeer aantrekkelijke Financial Lease actie waarbij de ondernemer altijd goed zit. "Sinds 1 juli is onze tijdelijke 0% Financial Lease actie bezig", begint Ed Mouton van Autohaag Zeeuw Delft zijn uitleg. "Dit betekent dat de ondernemer over de leaseperiode echt 0% rente betaalt."
De looptijd van 12 tot 48 maanden en het maximaal te financieren bedrag is 20.000 euro. Het aanbod bedrijfswagens van Renault omvat de Kangoo, de Trafic en de Master. Modellen die ook allemaal varianten in uitvoeringen hebben. Breng een bezoek aan de showroom in Delfgauw en de bedrijfswagen-specialisten aldaar kunnen u volledig inlichten. "Vraag dan ook meteen naar alle ins en outs omtrent de tijdelijke 0% Financial Lease actie", gaat Mouton verder. "Bedrijven kunnen hier nog tot en met 31 augustus van profiteren."
Renault Autohaag Zeeuw Delft: behalve topdealer als het gaat om personenauto's, is ook een echte bedrijfswagen-specialist.

Autohaag Zeeuw Delft
Exportweg 2
2645 ED Delfgauw
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl