Ron Lukas stelt het airco-apparaat in, voordat hij aan de klus begint.
Ron Lukas stelt het airco-apparaat in, voordat hij aan de klus begint. Foto: Jesper Neeleman

Idenburg Car Solutions haalt meer uit het airco-systeem

De zomer is goed losgebarsten en dat is ook in de auto te merken. Zeker als de airco-installatie niet of minder goed werkt. Idenburg Car Solutions kan dit probleem snel en eenvoudig verhelpen.

Een airconditioning ga je pas goed missen als die er niet meer is. Of minder goed werkt. Dat moment komt vanzelf, want een airco-systeem verliest jaarlijks gemiddeld 10 procent koudemiddel. Idenburg Car Solutions, sinds vorige zomer officieel een Airco Quality Center, zorgt ervoor dat niemand deze zomer hoeft weg te zweten in de auto. Komende tijd heeft het bedrijf aan de Schieweg 81 een speciale actieprijs voor de airco service. Dit kost komende tijd slechts 89 euro, in plaats van het reguliere tarief van 119 euro. Wie vooraf laat weten wanneer 'ie dat wil laten komen doen, kan wachten terwijl de klus wordt geklaard. Dit is ongeveer een uurtje arbeid. Daarna werkt de airco ouderwets goed.
Idenburg Car Solutions biedt bovendien de airco service extra, voor de actieprijs van 139 euro. Hierbij wordt hetzelfde gedaan als in het geval van de airco service, maar bovendien worden condensor en de luchtkanalen gereinigd.
Het onderhoud van de airco-systemen is specialistisch werk. Daarom is het goed dergelijk werk uit te laten voeren door iemand als Ron Lukas, de airconditioningspecialist van Idenburg Car Solutions. Hij is dagelijks druk met het onderhouden van de meest uiteenlopende soorten systemen en beschikt over de expertise. Daarnaast heeft Idenburg Car Solutions de juiste apparatuur om uw airco weer goed te laten werken en op verantwoorde wijze om te gaan met het koudemiddel.
Bel voor meer informatie naar 015-2571670 of kijk op de website www.idenburgcarsolutions.nl.