De Ford-modellen Fiesta en Focus, nu met veel zomervoordeel in de showrooms van Ardea Auto.
De Ford-modellen Fiesta en Focus, nu met veel zomervoordeel in de showrooms van Ardea Auto. Foto: Martijn Linthorst

Spectaculair zomers voordeel in de showrooms van Ardea Auto

REGIO - Het is eindelijk zomer! De zon schijnt, een heerlijk drankje, een barbecue… De tuin en de terrassen lonken. U gaat op vakantie wellicht? Iedereen geniet van alles wat het leven zo aangenaam maakt.

Bij de zeventien vestigingen van Ardea Auto wordt de zomer gevierd met zomers voordeel op de Ford Fiesta, de Ford Focus en overige Ford-modellen.
Wie in de zomerperiode bij Ardea Auto een nieuwe Fiesta of Focus uit de voorraad koopt, kan profiteren van flink zomers voordeel! De Fiesta is in vele uitvoeringen uit voorraad leverbaar. Afhankelijk van het type en de uitvoering, kan het voorraadvoordeel voor u oplopen tot maar liefst 2.735 euro. Bovendien biedt Ardea Auto op de Fiesta tijdelijk vier jaar volledige garantie!
Ook voor de zeer populaire Ford Focus heeft Ardea Auto een aantal aantrekkelijke zomerse aanbiedingen samengesteld. U koopt bijvoorbeeld de royale Focus Wagon nu voor de prijs van een vijfdeurs uitvoering! En wat dacht u van de zeer complete en rijk uitgeruste Focus Titanium, met onder meer een 8-inch navigatie-touchscreen en de functie 'automatisch inparkeren', nu met een zomers voordeel van 4.120 euro! Wie interesse heeft in de handige B-Max, met een schuifdeur en een hoge zit, of de sportieve Ecosport, moet ook beslist even de showroom van Ardea Auto bezoeken. Ook voor diegenen die op zoek zijn naar een ruimere Ford, met mogelijk nóg meer comfort, heeft Ardea Auto zomerse deals samengesteld: de C-Max, de S-Max en de royale nieuwe Mondeo staan aantrekkelijk geprijsd in de zeventien showrooms. Tevens kan Ardea Auto u zeer scherpe renteactietarieven bieden op de Ford Options financieringen.
En wie geïnteresseerd is in privé lease, zal het een veilige gedachte vinden dat Ardea Auto het in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkelde Keurmerk Private Lease hanteert. Ardea's tarieven voor privé lease zijn zeer aantrekkelijk: de Fiesta vanaf 259 euro per maand, de B-Max vanaf 355 euro per maand en de Focus vanaf 397 euro per maand, waarbij u alleen de benzine nog hoeft te betalen.
Wie meer wil weten over uitvoeringen, prijzen en beschikbaarheid, wordt geadviseerd om de website te raadplegen. Daar vindt u alle informatie over de Summerdeals en waar deze te verzilveren zijn.

Ardea Auto
www.ardeaauto.nl

Afbeelding