Als iets uit glas kan bestaan, kan Glashandel Zantman u ermee helpen.
Als iets uit glas kan bestaan, kan Glashandel Zantman u ermee helpen. Foto: Dennis van den Berg

Glashandel Zantman staat al ruim 80 jaar voor u klaar

DELFT – Plannen met glas in uw huis? Dan doet u er goed aan om eerst uw licht op te steken bij Glashandel Zantman.
Met meer dan tachtig jaar kennis en expertise in huis kunnen de medewerkers van deze Delftse onderneming u voorzien van het juiste advies en waar nodig met hun vakmanschap ondersteunen. Glas-in-lood, (design)spiegels, veiligheidsglas, windschermen, hardglazen deuren en schuifdeuren, douche- en badkamerdeuren/wanden en keukenachterwanden in alle kleuren, noem maar op. Als iets uit glas kan bestaan, kan Glashandel Zantman u er mee helpen; ook met betrekking tot ophangingen, bevestigingen en (beglazings)materialen. Het advies van Zantman luidt: 'Informeer voor u begint!'
Veel mensen willen ook de duurzaamheid van hun pand verbeteren. Speciale aandacht verdient dan de methode om door middel van het plaatsen van glazen wanden grote ruimtes in huis op te delen in kleinere compartimenten. Dit werkt uitermate energiebesparend en gaat niet ten koste van de overzichtelijkheid en transparantie van de woning. Ook isolatieglas in de kozijnen speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van de energiezuinigheid.
In de showroom aan de Rotterdamseweg 362 staat men u graag te woord en kunt u terecht voor een glashelder overzicht van de mogelijkheden die Glashandel Zantman u biedt. De winkel is geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 16.45 uur, op vrijdag van 8.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 13.00 uur. Tel. 015 – 2624777, website www.zantmanglas.nl.