Rob Kloezeman van DAP Advies B.V. en MiBoVa B.V. aan de Dynamoweg.
Rob Kloezeman van DAP Advies B.V. en MiBoVa B.V. aan de Dynamoweg. Foto:

DAP Advies en MiBoVa: voor al uw vragen op milieutechnisch en bouwkundig gebied

DAP Advies B.V. en MiBoVa B.V. zijn twee bedrijven onder één dak.

DAP Advies is een onafhankelijk milieukundig advies- en onderzoeksbureau, gespecialiseerd in asbestinventarisatie. U kunt contact opnemen als u bijvoorbeeld in het bezit bent van opstallen met asbesthoudendende dakplaten, deze daken dienen te zijn gesaneerd voor 2024.
DAP Advies kan ervoor zorgen dat naast de inventarisatie ook de saneringsbegeleiding zorgvuldig en verantwoord gebeurt en de klant er geen omkijken naar heeft. Na een sanering blijft een incompleet gebouw over. Hoe nu verder? Daar helpt MiBoVa B.V. mee.
MiBoVa B.V. is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau dat zich op de vakgebieden milieu, bouw en vastgoed heeft gespecialiseerd, en kan worden ingeschakeld voor onder meer arbo-metingen, lucht- en geluidonderzoeken, asbestproblematiek, veiligheidsanalyses, bouwkundig advies en inspecties, brandveiligheid, conditiemetingen, aan- en verkoopkeuringen, haalbaarheidsonderzoeken en/of omgevingsanalyses.
Omdat we vanuit twee bedrijven werken kunnen we onze klanten 'ontzorgen'. Alle voorkomende werkzaamheden van asbestinventarisatie, gemeentelijke sloopmelding, tot sleutelklare oplevering met één aanspreekpunt. Asbest dak eraf? Wij adviseren welke mogelijkheden er zijn als vervanging van het dak. "Daarbij kunnen we vertellen wat het bijvoorbeeld kost en weer oplevert wanneer gekozen wordt om de asbest dakplaten te vervangen door zonnepanelen."
Meer weten over de vele mogelijkheden? Kijk op www.dapadvies.nl of www.mibova.nl.