De werking van de reinigende lakbewerking door Idenburg Car Solutions is goed te zien op deze camper.
De werking van de reinigende lakbewerking door Idenburg Car Solutions is goed te zien op deze camper. Foto: Martijn Linthorst

...Uw camper weer als nieuw…

DELFT – Idenburg Car Solutions is begonnen als een puur autopoetsbedrijf. In de loop der jaren zijn daar steeds meer bedrijfsonderdelen bij gekomen. Van carwash tot inbouwcentrale en garagebedrijf. De nieuwste 'tak van sport', zoals Erik Idenburg het noemt, dat is het wassen en poetsen van campers, ook voor particulieren.

In deze regio zijn verder nergens bedrijven te vinden die campers zo uitgebreid cleanen, polijsten en coaten. Bij Idenburg Car Solutions kan dat wel, voor bedrijven en zowel voor particulieren. "Schaf een camper aan en je weet dat die heel lang mee gaat", begint Erik Idenburg. "Realiseer je wel, dat de buitenkant van de camper in de loop der jaren veel slechter zal worden. Behalve de vervuiling, zal ook de laklaag verslechteren. Gelukkig hebben wij de juiste middelen en het juiste procedé om dit te verhelpen."
De Nederlandse Kampeerauto Club, een vereniging die is afgekort met NKC, heeft recent nog aandacht besteed aan dit procedé en deze geprezen! Ook klanten kunnen hun enthousiasme voor de campercleaning en -behandeling van Idenburg Car Solutions erg waarderen. Deze reactie van P. van Drongelen op de website Bestegarage.nl illustreert dit: "De lak van mijn dertien jaar oude Mercedes Sprinter Camper was helemaal dof en verweerd. Op aanraden van Idenburg heb ik deze weer geheel laten poetsen. Je gelooft je ogen niet... fonkelend als een nieuwe auto stond de camper op mij te wachten. Wat hebben die gasten daar een expertise en enthousiasme in huis. Daar kunnen nog veel bedrijven iets van leren. Doffe auto... Ga lekker naar Idenburg Car Solutions(...)" – lees verder op bestegarage.nl.
Voor een goede handmatige wasbeurt van de camper, kunt u bij Idenburg Car Solutions na afspraak terecht. Maar ook de doffe lak krijgen de medewerkers van dit bedrijf dus weer als nieuw. Doffe koplampen kunnen evenzeer hersteld worden, evenals roestende velgen. "Vind je het ook zo leuk om met de camper op vakantie te gaan? Er op uit trekken met het hele gezin? Er is weinig leukers te bedenken dan dat", aldus Idenburg.
Zorg dan wel voor de juiste behandeling vooraf. Het bedrijf in Delft gebruikt keramische coating, die volgens onderzoek van de NKC een geweldig resultaat geeft, waarna het wassen een peulenschil wordt en een plezier is om in te rijden. Voor prijsinformatie kunt u altijd langs rijden of bellen.

Idenburg Car Solutions
Schieweg 81
(015) 257 16 70
www.idenburgcarsolutions.nl