Rob Struik showt één van de vele beschadigde ruiten die Autotaalglas Delft/Rijswijk afgelopen week heeft hersteld.
Rob Struik showt één van de vele beschadigde ruiten die Autotaalglas Delft/Rijswijk afgelopen week heeft hersteld. Foto: Jesper Neeleman

Autotaalglas Delft/Rijswijk werkt snel èn vakkundig

Er is geen reden te verzinnen om níet met je beschadigde autoruit naar Autotaalglas Delft/Rijswijk te komen. Aan de Patrijsweg 72 in Rijswijk verhelpen ze schade snel en regelen ze alles met de verzekering. Oftewel: Autotaalglas helpt!

Het overkomt iedere automobilist vroeg of laat: je rijdt van A naar B, hoort een tik en ziet daarna een klein sterretje in je voorruit. Zeker in de zomer, met de airco in de wagen en de zon buiten de wagen, kan die ster al gauw een barst worden. "Het is belangrijk om autoruitschade snel te laten verhelpen", geeft Rob Struik van Autotaalglas Delft/Rijswijk aan. "Hoe langer je wacht om de schade te herstellen, hoe groter de schade kan worden." Het heeft twee voordelen om het snel op te lossen. Een sterretje is allereerst binnen een half uurtje te verhelpen – klaar terwijl je wacht - en het wordt vaak door de verzekering vergoed. Wordt het sterretje een barst dan moet de hele ruit worden vervangen en komt er soms een stukje eigen risico bij kijken. "Het bestellen van een ruit kan nog tot een dag van tevoren maar de meesten ruiten hebben we op voorraad. Het vervangen duurt anderhalf uur." Gelukkig heeft Autotaalglas altijd vervangend vervoer klaarstaan, zowel auto's als fietsen, of haalt Autotaalglas de wagen bij de klant thuis of op het werk op. Het vakkundige team van Autotaalglas kan ook verweerde of doffe koplampen restaureren. Met doffe koplampen is het zicht op de weg minder, maar is de auto ook minder zichtbaar. Autotaalglas heeft hiervoor een professionele oplossing. Koplampen zijn daarna weer als nieuw. Laten herstellen is meestal veel goedkoper dan vervangen. Zie voor meer info of het maken van een afspraak www.autotaalglas.nl/rijswijk of bel 070-3192805.