Het junioren/senioren-team van C.G.V Excelsior Delft werd tijdens de groepspringwedstrijden van Rayon Delfland en Westland kampioen geworden op de toestellen pegasus en lange mat. Dus gingen Nora, Floor, Ywres, Janneke, Floor, Rianne, Nikki en Renza (v.l.n.r.) trots de beker op de foto.
Het junioren/senioren-team van C.G.V Excelsior Delft werd tijdens de groepspringwedstrijden van Rayon Delfland en Westland kampioen geworden op de toestellen pegasus en lange mat. Dus gingen Nora, Floor, Ywres, Janneke, Floor, Rianne, Nikki en Renza (v.l.n.r.) trots de beker op de foto. Foto:

Kampioenuhhhhhhh

DELFT - Net als je denkt dat de meeste sportseizoenen ten einde zijn gekomen, komen er plots weer enkele kampioensfoto's binnen. En die echte kampioenen verdienen traditiegetrouw een plekje in de krant Delft op Zondag.

De kampioenen van de E4 van SV Wippolder, met op de bovenste rij Thijs Langeveld (links), Matthios Kasaye, Max Hulscher en Jacob Schoones. Onder: Daniël Schenk, Merlijn Horsten, Bryan Witte en Azad Barcaturmusan (v.l.n.r.).
Ring Pass MA1 is Super A Landskampioen. Boven: Anke, Marit, Isa, Nadine, Eline, Tessa en Iris. Op de middelste rij: Julie, Fleur, Imke, Daane, Sam, Teuntje, Julia, Lise, Ditte, Bente en Kirsten Pool. Onder: Danouk en Irene.
Het is de Meisjes B4 van Ring Pass Delft die na een spannend seizoen - en als eerstejaarsteam – gelukt om kampioen te worden in de tweede klasse. Grote klasse meiden!