De Halve van Nootdorp telde 206 deelnemers, afkomstig uit alle windstreken van het land. Centraal en met nummer 1 de winnaar: Mike Teekens. (foto: Roel van Dorsten)
De Halve van Nootdorp telde 206 deelnemers, afkomstig uit alle windstreken van het land. Centraal en met nummer 1 de winnaar: Mike Teekens. (foto: Roel van Dorsten) Foto: Jesper Neeleman

Mike Teekens wint Halve van Nootdorp

NOOTDORP - Oud-Nootdorper Mike Teekens heeft afgelopen zondag met overmacht opnieuw de Halve Marathon van Nootdorp gewonnen. Met een tijd van 1:15:30 bleef hij nummer 2, Delftenaar Jelle Roozenburg, ruim vijf minuten voor. Niek Hoogwout uit Leiden kwam als derde over de eindstreep en zette een tijd van 1:22:48 neer. Ruben van Zeijl eindigde als eerste Nootdorper op de zesde plaats en werd door deze prestatie gekroond tot Nootdorps kampioen. Hij finishte in een tijd van 1:25:42. Bij de vrouwen won Jill Tas uit Pijnacker in een tijd van 1:32:45, voor Mandy van As uit Nootdorp en Claudia Slee uit Delft. Beide dames finishten in een tijd van 1:36.38, maar Van As had een teenlengte voorsprong op Slee.