Floors For You maakt voor u de houten vloer die u wenst.
Floors For You maakt voor u de houten vloer die u wenst. Foto:

Combineer mooie houten vloer met fraai gerenoveerde trap

NAALDWIJK – Bent u op zoek naar een houten vloer van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs? Of denkt u erover om de trap(pen) in uw huis een make-over te geven? Dan is het zonder meer de moeite waard om bij de showroom van Floors For You aan de Gildestraat 225 in Naaldwijk binnen te stappen.

Bij Floors For You hoeft u nooit lang op de door u gewenste vloer te wachten. Doordat dit bedrijf zelf het gehele proces in eigen beheer doet, kan er snel worden geleverd. De medewerkers van Floors For You drogen het ruwe hout, zagen de oplagen en werken tot slot de vloerdelen af. Niet alleen het proces, maar ook de kwaliteit wordt hiermee gewaarborgd. Het overgrote deel van het assortiment wordt in het magazijn in Naaldwijk beheerd. De vloeren die bij Floors For You worden gemaakt, zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen geheel op maat gemaakt worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw vloer in een gewenste kleur te laten maken. Zo creëert u met de houten vloeren van Floors For You een sfeer die past bij uw interieur, smaak en wensen.

Traprenovatie
Of u nu houten of laminaat traptreden wilt, het kan allemaal met het traprenovatiesysteem van Floors For You. Bij dit systeem wordt met twee typen traptreden gewerkt, maar hiernaast kan Floors For You ook op maat treden laten maken, bijvoorbeeld van massief hout. Hierdoor kunnen de treden geheel naar uw eigen wens samengesteld worden. Denk daarbij aan de keuze uit verschillende kleuren en de keuze voor diverse afwerkingen. Een praktische bijkomstigheid is dat de gerenoveerde trappen zeer gebruiksvriendelijk zijn in onderhoud. Stofzuigen is (bijna) niet meer nodig.
Nog mooier wordt de traprenovatie als u deze combineert met een nieuwe vloer. Zo ontstaat er een mooi geheel in de woning.
De showroom van Floors For You vindt u aan de Gildestraat 225 in Naaldwijk. Tel. 0174 – 630960, website: www.floorsforyou.nl.