De E6 van DHL werd dit jaar kampioen. Na de laatste wedstrijd bij DHL stond daarom een heerlijke taart klaar voor deze toppers. De spelers en leiders kregen ook nog eens een medailles uitgereikt. Van harte gefeliciteerd, jongens!
De E6 van DHL werd dit jaar kampioen. Na de laatste wedstrijd bij DHL stond daarom een heerlijke taart klaar voor deze toppers. De spelers en leiders kregen ook nog eens een medailles uitgereikt. Van harte gefeliciteerd, jongens! Foto:

Kampioenuhhhhhhhhh

DELFT – Meerdere sportploegen uit Delft en de regio werden weer kampioen. Dat verdient natuurlijk een plekje in deze krant. Ook kampioen geworden? Mail dan een foto en korte beschrijving naar redactie@delftopzondag.nl.

De Hudito meisjes van MC3 wáren al kampioen in de zaal. Vorige week zaterdag, een week later dan gepland door het noodlottige ongeval van hun clubgenoot Max, zijn ze ook op het veld ongeslagen kampioen geworden. Een topprestatie.
Drie kampioensploegen van DAS poseren op één foto: De J14-1, de XU10-2 en de XU12-1, die de beker wonnen. Een fraaie prestatie,waar ze bij DAS trots op zijn. (foto: Diana Hofmeester)