De organisatie van de Haringparty is er klaar voor en weet het zeker: dat wordt woensdag weer genieten.
De organisatie van de Haringparty is er klaar voor en weet het zeker: dat wordt woensdag weer genieten. Foto:

Heerlijk haring happen - en meer - tijdens Haringparty

DELFT - De Hollandse nieuwe zijn er weer en dat wordt ook in Delft gevierd. Bij WijnbarRon aan de Beestenmarkt is aanstaande woensdag 22 juni daarom van 17.00 uur tot 22.00 uur een Haringparty.

Tijdens de Haringparty valt er weer veel te genieten. Natuurlijk van haring van uitstekende kwaliteit, maar het feest begint al bij de ontvangst, met een glaasje bubbels. Daarnaast wordt gezorgd voor muziek en het zal net als voorgaande jaren ongetwijfeld erg gezellig worden.
Geen trek (meer) in haring? Geen probleem. Naast de haring kan er ook culinair worden genoten van anders eten, zoals oesters, pata nergra, sushi en een special burger, allen tegen betaling.
De dresscode is 'chique'. Nieuw dit jaar is de heer met het mooiste 'jasje' dasje een prijs wint, net als de dame die de mooiste hoed draagt.
Kaarten kosten 17 euro 50 en zijn verkrijgbaar bij WijnbarRon of via e-mailadres haringparty2016@gmail.com. Wie via de e-mail besteld, wordt verzocht hierbij naam, telefoonnummer en het aantal kaarten te vermelden.
De Haringparty wordt georganiseerd door WijnbarRon, Moods eten & drinken, Sevenhills en Meiden DeWit catering, Food & style.