Tijdens de open dag krijgt u een goed beeld van Rootz Muziekschool en haar leerlingen. (foto: Liesbeth Bergen)
Tijdens de open dag krijgt u een goed beeld van Rootz Muziekschool en haar leerlingen. (foto: Liesbeth Bergen) Foto: Liesbeth Bergen

Open dag Rootz Muziekschool Delft

DELFT - Rootz Muziekschool houdt op zondag 26 juni een open dag met een uitgebreid leerlingenpodium in het Rietveld Theater aan het Rietveld 49.

Tussen 11.00 uur en 17.00 uur treden leerlingen van Rootz solo of in kleine groepjes op, soms begeleid door hun docenten. Zo'n 250 leerlingen staan op de podia in de grote zaal, in de foyer, in het repetitielokaal en in het bovengelegen DTG theater. Met zoveel muziek, gelijktijdig in de verschillende ruimtes van het Rietveld en DTG theater, heeft de open dag van Rootz het karakter van een gezellig muzikaal festival. Tussen 10.15 uur en 11.00 uur is er een 'open repetitie' van kinderzanggroep AKZi! Kinderen van ongeveer 6 tot 10 jaar, die houden van zingen en bewegen, kunnen hier gratis aan meedoen. Op de open dag kan men kennismaken met de docenten van Rootz, informatie over de lessen krijgen en eventueel inschrijven voor een kennismakingscursus met 'opendag-korting'.
Kom gerust even sfeer proeven, de toegang is gratis. Je mag vrij in- en uitlopen, maar je kunt ook eerst even op het programma kijken als je belangstelling hebt voor bepaalde instrumenten, of als je naar een bekende wilt komen kijken. Het programma met alle uitvoerenden is te vinden op www.rootzmuziekschool.nl.