Afbeelding
Foto:

BBQ Fest, Ohm en mooie vooruitzichten

Dit weekend roken de BBQ's bij Lijm & Cultuur. Voor het eerst strijkt Delft BBQ Fest er neer. Een officiële wedstrijd volgens de regels van de Kansas City Barbeque Society. Maar er is meer, zoals het OHM Festival op 2 juli!

Stap snel op de fiets of in de auto en bezoek het Delft BBQ Fest 2016: een pittige wedstrijd met internationale teams. Er is een heus wedstrijdcircuit waarin de teams 4 vleesgerechten maken die beoordeeld worden op uiterlijk, smaak en malsheid. BBQ-en op het hoogste niveau. De deelnemers leren je graag de kneepjes van het vak. Kom kijken en proeven! Toegang en proeven is gratis. Tip: combineer het met borrelen en eten bij Experiment Delft!

Experiment 10-10 - alle dagen
Still going strong! Het restaurant Experiment Delft is nog een paar weken van 10 tot 10 geopend. Grijp de kans om in de prachtige stadstuin te genieten de geweldige gerechten van Bas Hoog. Of het nu voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner is, de deur staat altijd open!

OHM Festival - 2 juli
Op zaterdag 2 juli wordt Lijm & Cultuur voor even een broedplaats van spannende house en techno tijdens het zinderend OHM Festival. Er zijn nog een paar tickets beschikbaar via www.ohmfestival.nl.

Verwacht: Delft Chamber Music Festival
Het Delft Chamber Music Festival slaat de vleugels uit met enkele voorstellingen bij Lijm & Cultuur. De rauwe industriële omgeving inspireert regisseur en uitvoerenden. Op 31 juli 'Im Anfang war der Rhythmus' met muziek Ligeti, Xenakis, Prokofjev en Bach. Op 6 augustus tweemaal de opera 'Die Sieben Todesünden' van Weill en Brecht, met voorafgaand de jeugdvoorstelling 'Een huis met zeven kamers'. Kaartjes en arrangementen incl. diner zijn vanaf nu te koop.

Praktisch
Experiment Delft is momenteel alle dagen open van 10-22 uur (zondag 10-17 uur). Reserveren mag, maar is niet nodig: 015 262 80 89. Meer info op www.experimentdelft.nl. Voor de volledige Lijm & Cultuur agenda zie: www.lijmencultuur.nl.