Meesterwerk ‘It’s the law’, gemaakt tijdens de openingsbijeenkomst van ErfrechtMeesters door de Wassenaarse meester Oscar Faase (Otti).
Meesterwerk ‘It’s the law’, gemaakt tijdens de openingsbijeenkomst van ErfrechtMeesters door de Wassenaarse meester Oscar Faase (Otti). Foto:

ErfrechtMeesters
voelt zich

DELFT – ErfrechtMeesters heeft haar drukwerk laten verzorgen door RODI Media zh. Deze onderneming van meester Len de Vries-Blom en meester Bjoke Bergsma is op 1 juni van start gegaan en heeft zich gespecialiseerd in, u raadt het al, erfrecht. "Bjoke wordt ingeschakeld bij advisering en uitleg over notariële zaken, zoals bijvoorbeeld het opstellen van een testament, het geven van estate planningsadvies of het afwikkelen van een nalatenschap. Zij is één van de 75 gecertificeerde executeurs in ons land en weet als geen ander hoe zij een nalatenschap moet afwikkelen. Als er conflicten of onenigheid ontstaat tussen de erfgenamen, kan ik vanuit mijn achtergrond als advocaat adviseren over de civielrechtelijke kant van het geschil en advies geven over een mogelijke gang naar de rechter ", vertelt meester De Vries-Blom. Ook kan ErfrechtMeesters benoemd worden door de rechtbank tot vereffenaar van de nalatenschap, wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een schuldenlast die door een overledene is nagelaten of als erfgenamen er onderling niet uitkomen. ErfrechtMeesters is een van de weinige juridische ondernemingen van ons land die zich specifiek bezighoudt met erfrecht. Om te benadrukken dat ErfrechtMeesters een moderne onderneming is, hebben de dames een eigentijds logo laten ontwerpen. "We kwamen hiermee bij RODI. Daar hebben ze gelijk fantastisch meegedacht door ons logo heel gestileerd weer te geven op onze visitekaartjes, enveloppen en briefpapier. Wij ontzorgen bij erfrechtkwesties, en RODI Media zh ontzorgt op drukwerkgebied", aldus De Vries-Blom. Zie ook www.erfrechtmeesters.nl. Kijk voor meer informatie over RODI Media zh op www.rodimedia-zh.nl.