Superklavertje heet zo omdat het in alle opzichten een superaanbieding is.
Superklavertje heet zo omdat het in alle opzichten een superaanbieding is. Foto:

Hoe super is SuperKlavertje?

SuperKlavertje is de laatste bouwronde van Klavertje Delft. Het project omdat dertig grote eengezinswoningen zijn onlangs onder die opvallende naam in verkoop gegaan. Wat is de status nu en waarom die leuke naam SuperKlavertje?

Het antwoord blijkt heel simpel: SuperKlavertje heet zo omdat het in alle opzichten een echte superaanbieding is. Puur Woongeluk is het thema van Klavertje Delft en dat is zeker van toepassing op SuperKlavertje. De woningen hebben een woonoppervlakte vanaf 126 vierkante meter, bezitten een lekkere tuin en ook in de directe omgeving is er volop groen en speelruimte.
En wat te denken van de ligging: op nog geen 10 minuten van het centrum van Delft, dichtbij scholen, winkels, sportclubs en alle uitvalswegen.
Wat ook bijzonder is dat iedereen zijn eigen huis verder kan verfijnen want er zijn heel veel extra's om uit te kiezen. Bijvoorbeeld een extra grote slaapkamer, een andere plek voor de keuken, een dakkapel of een apart ingedeelde zolder. Zo krijgt iedereen een echt eigen huis. De prijs blijkt ook een opvallende meevaller in deze tijd: al vanaf 274.900 euro (VON) woont u in SuperKlavertje.
Wat is de huidige status? Na de start verkoop van twee weken geleden zijn er volop gesprekken aan de gang. Met zo'n aanbieding kon de belangstelling natuurlijk ook niet uitblijven.
Heeft u nu ook interesse? Geen nood: er zijn nog allerlei woningen verkrijgbaar. Dat is dus goed nieuws van SuperKlavertje. Kijk voor nog veel meer informatie op de website www.klavertjedelft.nl.