De Renault Talisman Sedan krijgt bij de Midzomer Première gezelschap van de stationwagon-variant. (foto: Martijn Linthorst)
De Renault Talisman Sedan krijgt bij de Midzomer Première gezelschap van de stationwagon-variant. (foto: Martijn Linthorst) Foto: Martijn Linthorst

Renault Talisman Estate, de nieuwe stationwagon van Renault

DELFGAUW – Bij Renault-dealer Autohaag Zeeuw Delft is er een belangrijke introductie aanstaande. Met veel belangstelling wordt uitgekeken naar de komst van de Renault Talisman Estate. Deze stationwagon-variant van de Talisman moet hoge ogen gaan gooien in de zakelijke markt.

Al een tijdje kunnen we in de showroom van Autohaag Zeeuw Delft genieten van de prachtige vormen van de Renault Talisman Sedan. Dit model is door het publiek met groot enthousiasme ontvangen. Met groot ongeduld wordt daarom uitgekeken naar de introductie van de Estate-versie. "Nederland is een echt stationwagon-land", geeft Ed Mouton van Autohaag Zeeuw aan. Stationwagons zijn belangrijk in een land waar zakelijke rijders in overvloed over de snelweg gaan. De introductie van de Talisman Estate vindt plaats tijdens de Midzomer Première, die plaats vindt van 16 tot en met 19 juni aan de Exportweg 2 in Delfgauw. Overigens is er dan ook een sneak preview van de Mégane Estate, de uitvoering die eigenlijk pas vanaf september in de showroom staat. "De Renault Talisman Estate is tijdens de Midzomer Première overigens verkrijgbaar met tijdelijk voordelig Innovation Pack, voor onder meer automatisch inparkeren en met een 8,7-inch touchscreen. Het Innovation Pack kost slechts 195 euro."
De Renault Talisman Estate. Dat is zakelijke elegantie met gevoel voor detail. Een krachtig vooraanzicht, een gestroomlijnd profiel, 'gespierde schouders' en een uitgesproken aanblik. De Talisman Estate wordt door kenners als 'onweerstaanbaar' beoordeeld. De opvallende lichtsignatuur, de chromen grille en de fraaie 18- of 19-inch lichtmetalen wielen benadrukken die elegantie. "Dynamisch en modern, dit alles nodigt je uit om direct plaats te nemen in de auto", aldus Mouton.
Deze nieuwe Renault Talisman Estate biedt een fantastische rij-ervaring, in het centrum of buiten de stad. De ruime Talisman Estate is leverbaar vanaf 30.190 euro en met een bijtellingspercentage van 21 procent. "In ons stationwagon-land bij uitstek zal de Renault Talisman Estate zeker een hoogvlieger worden."
Zondag 19 juni is de showroom van Autohaag Zeeuw èxtra geopend van 11.00 tot 16.00 uur!

Autohaag Zeeuw Delft
Exportweg 2
2645 ED Delfgauw
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl

De Renault Talisman Estate