Erik Idenburg, met naast hem één van de door RODI verzorgde reclame-uitingen.
Erik Idenburg, met naast hem één van de door RODI verzorgde reclame-uitingen. Foto:

Idenburg Car Solutions
Voelt zich thuis bij RODI!

DELFT – Idenburg Car Solutions heeft alle reclame-uitingen door RODI Media zh laten verzorgen. Van reclameborden, banners en vlaggen rond het bedrijf aan de Schieweg 81 tot advertenties in Delft op Zondag.

Idenburg Car Solutions is een uniek en universeel autobedrijf, met een uitgebreid pakket aan diensten. Autobezitters kunnen er hun voertuig laten onderhouden, repareren, keuren, wassen, poetsen of verkopen. In de professionele werkplaats kan de auto van allerlei nieuwe mogelijkheden worden verzien. Om dit brede pakket kenbaar te maken, doet Idenburg Car Solutions al jaren zaken met RODI. Erik Idenburg pakt er een Delft op Zondag uit 1997 bij. "Kijk, toen stonden we er al in", vertelt hij. "We hebben altijd een heel prettig gevoel bij RODI. Je wordt er niet als nummer maar als gast behandeld. De spullen zijn altijd goed en er wordt uitstekend meegedacht. En als er op het laatste moment nog even iets geregeld moet worden, is dat nooit een probleem. De service is heel goed."
Net als bij Idenburg Car Solutions. Niet voor niets is dit Delftse bedrijf door de website Bestegarage.nl verkozen tot Topper 2016. "We hebben hier alles onder één kap en geven de auto de zorg die het verdient. Je kunt het zo gek niet verzinnen of we hebben en kunnen het. Ik ken weinig autobedrijven die zo divers zijn."
Zie voor meer informatie www.idenburgcarsolutions.nl . Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.