'Dat zijn de potjes waar je het voor doet'

DELFT - Concordia heeft zich na de dubbele ontmoeting met het FC Zoetermeer van Chris Treling (uit 1-3, thuis 1-0) geplaatst voor de tweede ronde van de nacompetitie. Joe van der Burg was in de uitwedstrijd beslissend.

- Hoe ging het zondag?
"Zij creëerden halverwege de eerste helft één kans, maar het was wel direct raak. Wij hadden het betere van het spel en de kansen, maar kwamen niet tot scoren. Na een uur spelen, mocht ik invallen."

- En toen?
"Na tien minuten in het veld gestaan te hebben, kopte ik een bal binnen. Vervolgens zette Rens Reijff ons op voorsprong en maakte ik in de laatste minuut de 3-1."

- Dat moet een goed gevoel geven...
"Zeker, het was mijn tweede wedstrijd sinds tijden, want ik heb ongeveer een half jaar aan de kant gestaan met een liesblessure. Tegen ODB heb ik even meegedaan en zondag en donderdag ben ik ook ingevallen."

- Zondag wacht Charlois. Wat verwacht je ervan?
"Ik ken ze niet, maar verwacht dat het een spannende pot wordt. Ik denk niet dat ik in de basis start. Het is nacompetitie, dus er is toch wat meer beleving in het veld en er zijn meer supporters. Dat zijn de potjes waar je het voor doet."