Deelnemers van de Backstage Tour leren van alles over wat allemaal op de campus van de TU gebeurt.
Deelnemers van de Backstage Tour leren van alles over wat allemaal op de campus van de TU gebeurt.

Ontdek de TU Delft tijdens de Backstage Tour

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat er allemaal op een technische universiteit afspeelt? Kom en ontdek nu de labs en onderzoeksfaciliteiten van de TU Delft!

Sinds kort biedt het Science Centre Delft de Backstage Tour aan over de TU campus. Elke woensdag- en vrijdagmiddag kunt u, samen met een student, verschillende locaties op de campus van de TU bezoeken. Van enorme waterbakken tot drukke werkplaatsen, er valt van alles te zien. In 1,5 a 2 uur wordt u meegenomen in de wereld van techniek en wetenschap. Dé kans voor jong en oud om een blik te werpen op de mogelijkheden van morgen. Een ticket kost 10 euro en rondleidingen worden elke woensdag- en vrijdagmiddag gegeven. We verzamelen om 13.15 uur bij het Science Centre, Mijnbouwstraat 120. Om 13.30 uur zal de rondleiding van start gaan.
Naast het vaste programma bieden wij ook maatwerk voor partijen. In overleg met u wordt de dag en het tijdstip afgesproken en u kunt aangeven of er speciale locaties op de campus zijn die u graag wilt bezoeken Naast de tour biedt het Science Centre een inspirerende omgeving om uw evenement te faciliteren. In de historische en wetenschappelijke Mekelzaal kunnen grote groepen mensen worden ontvangen voor onder meer bijeenkomsten, bedrijfsprestaties, borrels en vergaderingen. Het is mogelijk de tour en Mekelzaal in combinatie te boeken.
Nog niet uitgekeken? Elke tour begint en eindigt bij het Science Centre Delft. Het Science Centre Delft presenteert door middel van interactieve opstellingen alle techniek en wetenschap van de TU Delft.