Colin heeft lekker zijn draai gevonden in de werkplaats van Delft Autoschade.
Colin heeft lekker zijn draai gevonden in de werkplaats van Delft Autoschade. Foto: Martijn Linthorst

Delft Autoschade: snel, vakkundig en voor een goede prijs

DELFT – Ruim drie jaar geleden is Delft Autoschade geopend. Een schadebedrijf dat in deze korte tijd een goede naam heeft opgebouwd. Goed te vinden op bedrijventerrein SchieOevers, een bedrijf waar schade aan de auto snel, vakkundig en voor een goede prijs wordt verholpen.

Waar andere autoschadeherstelbedrijven het niet hebben kunnen bolwerken, is het Delft Autoschade juist voor de wind gegaan. In een goede collegialiteit wordt hard gewerkt op bedrijventerrein SchieOevers, waar momenteel nog twee andere soortgelijke bedrijven gevestigd zijn. "Allemaal met onze eigen klanten", geeft eigenaar Darren Doorenbosch aan. "Een toenemend aantal mensen kiest er voor om schade aan zijn auto door ons bedrijf te laten herstellen."
Het komt heel vaak voor dat verzekeringsmaatschappijen klanten naar een autohersteller doorsturen. Dat heeft tot gevolg dat een klant soms met zijn beschadigde auto tot buiten de stad wordt gestuurd. Doorenbosch wil alleen benadrukken, dat iedereen volledig vrij is om z'n eigen autohersteller te kiezen: "Het kan veel makkelijker bij het bedrijf om de hoek. Ik ben blij om te zien, dat wij steeds meer verzekeringswerk te doen krijgen. Men krijgt dan te maken met een bedrijf waar kwaliteit en service bovenaan staan."
Delft Autoschade is een bedrijf met goed geschoold personeel. Inmiddels is er ook een Wajonger werkzaam bij Delft Autoschade. "Op basis van de Wajong-regeling is hij bij ons aan de slag gegaan", zegt Doorenbosch. "Dit betekent dat wij 30 procent van zijn salaris betalen en de rest wordt vergoed door het UWV. Inmiddels heeft hij lekker zijn draai gevonden."