Het team van New York Pizza Delft staat zeven dagen per week voor u klaar.
Het team van New York Pizza Delft staat zeven dagen per week voor u klaar. Foto: Dennis van den Berg

Koeriers New York Pizza Delft bezorgen snel en duurzaam

Wie een pizza laat bezorgen door New York Pizza Delft, krijgt deze snel én duurzaam aangeleverd.

Bij een pizzakoerier of bezorger van andere fastfoodgerechten denk je al gauw aan de scooter als vervoermiddel. Snel en handig in een stadse omgeving, maar niet echt duurzaam en milieuvriendelijk. En duurzaamheid is nu net datgene, waar ondernemer Erik Keus van de Delftse vestiging van New York Pizza veel waarde aan hecht. "De afgelopen jaren hebben we werk gemaakt van onze producten: geen kunstmatige smaakstoffen en E-nummers, maar uitsluitend verse ingrediënten voor onze pizza's en andere gerechten. Die duurzaamheid zetten we door in onze vormen van vervoer naar onze klanten." Keus heeft enkele elektrische fietsen aangeschaft, die worden ingezet voor de bezorging. Daarnaast worden alle benzinescooters de komende tijd één voor één vervangen door een elektrische soortgenoot.
New York Pizza heeft heerlijke pizza's met een grote rijkdom aan variatie, maar ook de andere gerechten op de kaart zijn bijzonder smakelijk. De pasta's bijvoorbeeld, die hun grondslag net als de pizza in Italië vinden. En een van de grote succesnummers van de afgelopen tijd is de Burger Kitchen, een heerlijke hamburger met puur rundvlees.
New York Pizza Delft is te vinden aan de Krakeelpolderweg 21 in Delft, waar u ook kunt afhalen. Openingstijden: dagelijks van 16.00 uur tot 22.00 uur. Bestellen kan via tel. 015-2129533 en online via www.newyorkpizza.nl of met de app.