Het jonge, dynamische team van New York Pizza Delft.
Het jonge, dynamische team van New York Pizza Delft. Foto: Dennis van den Berg

Koeriers New York Pizza Delft bezorgen snel en duurzaam

DELFT – Wie een pizza laat bezorgen door New York Pizza Delft, krijgt deze niet alleen snel, maar ook op duurzame wijze aangeleverd.

Bij een pizzakoerier of bezorger van andere fastfoodgerechten denk je al gauw aan de scooter als vervoermiddel. Snel en handig in een stadse omgeving, maar niet echt duurzaam en milieuvriendelijk. En duurzaamheid is nu net datgene, waar ondernemer Erik Keus van de Delftse vestiging van New York Pizza veel waarde aan hecht. "De afgelopen jaren hebben we werk gemaakt van onze producten: geen kunstmatige smaakstoffen en E-nummers, maar uitsluitend verse ingrediënten voor onze pizza's en andere gerechten. Die duurzaamheid zetten we door in onze vormen van vervoer naar onze klanten." Keus heeft enkele elektrische fietsen aangeschaft, die worden ingezet voor de bezorging. Daarnaast worden alle benzinescooters de komende tijd één voor één vervangen door een elektrische soortgenoot. "Fietsen is gezond, maar het weer zit in ons land niet altijd mee voor fietsers. Met de elektrische fiets neem je die drempel weg en kunnen mijn bezorgers op een duurzame én gezonde wijze erop uit naar onze klanten in de nabije omgeving."

GPS
De technologie maakt de vervoersmiddelen van de pizzakoeriers niet alleen duurzamer, maar ook makkelijker van afstand te volgen. Door een GPS-tracker in elke scooter kan Keus precies nagaan waar zijn koeriers op dat moment zijn. Ook het rijgedrag van de koeriers kan hiermee gecontroleerd worden. "Ik wil graag dat ze snel de bestelling op het juiste adres afleveren, maar niet ten koste van het overige verkeer. De scooters gaan sowieso niet harder dan 45 kilometer per uur. En als ik merk dat iemand zich als een gevaar op de weg gedraagt, kan hij of zij uitzien naar een andere baan", is de niet mis te verstane opvatting van Keus.
New York Pizza heeft heerlijke pizza's met een grote rijkdom aan variatie, maar ook de andere gerechten op de kaart zijn bijzonder smakelijk. De pasta's bijvoorbeeld, die hun grondslag, net als de pizza, in Italië vinden. En een van de grote succesnummers van de afgelopen tijd is de Burger Kitchen, een heerlijke hamburger met puur rundvlees.
New York Pizza Delft is te vinden aan de Krakeelpolderweg 21 in Delft, waar u ook kunt afhalen. Openingstijden: dagelijks van 16.00 uur tot 22.00 uur.
Bestellen kan via tel. 015-2129533 en online via www.newyorkpizza.nl of met de app.