Bakker Van Roon heeft altijd brood op de plank voor zijn klanten.
Bakker Van Roon heeft altijd brood op de plank voor zijn klanten. Foto: Dennis van den Berg

Bakker Van Roon bakt jouw zelfbedachte en samengestelde taart

DELFT – Heb je zelf ideeën voor een taart? Of onbedaarlijke trek in desembrood? Bakker Van Roon voorziet graag in jouw behoeften met zijn kwaliteitsproducten.

Wie Bakker Van Roon zegt, zegt taarten. Met een eigen banketbakker in dienst kan de bakkerij aan de Van Bossestraat 47a snel en goed aan de wensen van haar klanten qua taarten tegemoetkomen. Helemaal sinds het via de website www.bakkervanroon.nl een fluitje van een cent is geworden om je eigen taart samen te stellen. Je kiest zelf het type taart en welke smaken en vullingen deze lekkernij moet krijgen. "Als je er een mooie foto van iemand op wil laten zetten, kan dat natuurlijk ook", weet Jack van Roon. Sommige taarten kunnen ook voorgesneden worden. "We maken taarten voor een groep van tien personen, maar ook voor een gezelschap van vierhonderd mensen. Iedere wens op taartgebied is voor ons een nieuwe uitdaging, die we graag aangaan", aldus Jack. In het verlengde van de vaardigheid met taarten ligt bijvoorbeeld ook het creëren van petitfourtjes met een bedrijfslogo erop, uitermate geschikt voor een bedrijfsfeest.
In de zomermaanden blijft de bakkerswinkel gewoon geopend. Een uitkomst voor het winkelend publiek, dat zich in deze periode graag trakteert op diverse soorten desembrood of enkele vers gebakken stokbroden in wenst te slaan voor een op handen zijnde barbecue.

Roparun
Naast zijn werkzaamheden in de bakkerij stopt Jack ieder jaar een groot deel van zijn schaarse vrije tijd in de voorbereidingen voor de Roparun. Met nog een week te gaan voordat het startschot in Parijs wordt gelost, begint bij Jack en de leden van zijn team 243 (Vrienden met Vrienden) de gezonde spanning toe te nemen. "We zijn klaar voor de reis naar de lichtstad, en de tocht terug naar Rotterdam", klinkt het strijdlustig. Wie nieuwsgierig is naar hoe het de Vrienden met Vrienden onderweg vergaat, kan via www.vriendenmetvrienden.nl, Facebook.com/roparunteamvriendenmetvrienden en Twitteraccount @RRVrienden volledig op het hoogte blijven van het wel en wee van het gezelschap. Een fotograaf zorgt de hele dag door voor het uploaden van verse foto's.