Koos Heiligers (links) hoopt u op 21 mei te mogen verwelkomen tijdens de open dag van zijn Tennisschool.
Koos Heiligers (links) hoopt u op 21 mei te mogen verwelkomen tijdens de open dag van zijn Tennisschool. Foto: Dennis van den Berg

Open dag Tennisschool Koos Heiligers op zaterdag 21 mei

DELFT – Tennisschool Koos Heiligers is dit jaar tien jaar gevestigd in de eigen tennishal aan de Schoemakerstraat 340-342. Dat wordt op zaterdag 21 mei gevierd met een open dag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Tijdens de open dag van Tennisschool Koos Heiligers hoopt de naamgever van de school veel leerlingen en oud-leerlingen te mogen begroeten. "Zij hebben het mede mogelijk gemaakt, dat het hier aan de Schoemakerstraat zo goed is gaan lopen", is Koos hen dankbaar. Ook mensen die willen leren tennissen, kunnen tijdens deze dag een kijkje komen nemen.
Naast korfbalvereniging Fortuna verrees tien jaar geleden de tennishal, waar Koos en zijn team van tennisleraren jong en oud de kneepjes van de tennissport bijbrengt. Het pand is een door Koos zelf ontworpen constructie, die veel weg heeft van een kas. In de zomermaanden kunnen de wanden en het dak gedeeltelijk worden geopend, zodat het niet te warm wordt op de banen. En in de winter kunnen de tennissers warm en droog hun balletjes slaan. Doordeweeks worden er lessen gegeven op de banen, op zaterdagen vinden er kleine dubbeltoernooien plaats in de tennishal en de zondag is gereserveerd voor de competitie.
Wie op zaterdag 21 mei zin heeft om te tennissen tijdens de open dag, mag uiteraard de baan op. "Maar dat hoeft niet. Wie gewoon gezellig wat wil komen drinken, mag zijn racket rustig thuislaten", aldus Koos. Als het meezit met de weersomstandigheden, kunnen de gasten op het buitenterras plaatsnemen om gezellig bij te praten.
Tijdens de open dag kan men zich inschrijven voor een kennismakingscursus van vijf lessen, voor slechts 45 euro.
Meer info: tel. 06-49608842 of
www.tennislesdelft.nl.