Het Science Centre organiseert ook deze meivakantie weer leuke, leerzame en uitdagende workshops.
Het Science Centre organiseert ook deze meivakantie weer leuke, leerzame en uitdagende workshops. Foto:

Workshops in het Science Centre Delft

Het Science Centre keert de Technische Universiteit Delft binnenste buiten en laat zien welke plek techniek en wetenschap in de samenleving innemen. Samen met de TU-wetenschappers bouwt het Science Centre unieke interactieve presentaties over TU-onderzoek. Als bezoeker wordt je uitgedaagd mee te doen en mee te denken met de ontwikkeling. Het hele jaar door biedt Science Centre Delft leerzame en uitdagende workshops aan voor kinderen.

En deze meivakantie heeft het Science Centre een extra uitgebreid programma aan workshops.
Bezoek deze meivakantie het Science Centre en doe mee aan een van de vele inloopworkshops. Deze vakantie kan jij je eigen vliegtuig, auto, piepschuim figuur en nog veel meer maken. Onder begeleiding van deskundige studenten zal je alles te weten komen over de wetenschap en techniek van ontwerpen en bouwen. Na de workshop mogen de deelnemers hun eigen kunstwerk mee naar huis nemen!
De workshops beginnen doordeweeks om 10.30 uur, in het weekend om 11.30 uur en het is mogelijk gedurende de gehele dag de workshops te volgen. Ideaal in combinatie met een bezoek aan het Science Centre museum.

Lego Mindstorms
Ook kun je zondag 1 mei meedoen met de inloop-demo-workshop Lego Mindstorms. Onder begeleiding van een TU Delft-student gaan deelnemers dan aan de slag met een EV3-robot. Dit is een Lego robot die kan lopen, praten en denken. Deze workshop is gratis en wordt gegeven zich in de roboticaruimte.
Kijk op de website van het Science Centre voor alle informatie over de workshops. Deze is te vinden via www.sciencecentre.tudelft.nl.