Afbeelding
Foto: Martijn Linthorst

Huis te koop: Achtmanstraat 10, Delfgauw

DELFGAUW – Paul en Nicolet Wanders zijn in 2005, bij de oplevering, in dit twee-onder-één-kap huis komen wonen. Het huis staat in het ruim opgezette deelplan Ambiance in de Delfgauwse wijk Emerald. Ze hebben de woning casco laten opleveren. Paul is zelf aannemer geweest en kon zich helemaal uitleven bij de indeling en inrichting.

De badkamer, de keuken, vloeren, hij heeft het allemaal zelf gedaan. Bij zijn werkzaamheden heeft Paul met hoogwaardige materialen gewerkt. "Echte leistenen vloeren met vloerverwarming. De aanwezige trappen in het huis heb ik allemaal vervangen door hardhouten trappen. Misschien het meest bijzonder aan de woning is de leefkeuken, die veel ramen heeft en waar dus veel zonlicht naar binnen kan schijnen. Zoals overal in huis trouwens." De luxe woonkeuken is 6.52 bij 4.26 meter. Een extra zijraam biedt een leuk uitzicht op de tuin. Het keukenblok heeft een natuurstenen bovenblad. Er is een compleet kookeiland. De inbouwapparatuur bestaat uit een vijf pits gaskookplaat, een afzuigschouw, een vaatwasser, een koel-vriescombinatie, een oven, een combimagnetron en een close-in-boiler. "Het grootste deel van de dag zitten we hier. Na het eten hebben we een nazitje en pas daarna gaan we naar boven, waar de woonkamer is." Een schuifpui in de leefkeuken biedt toegang tot een grote tuin, met een aantal terrassen. Eén daarvan is een verdiept terras aan het water. Naast het huis is er een zijtuin, voorzien van verlichting en waterkraantjes voor het besproeien van de tuin. "Ook is er nog een inpandige garage, die ik nu als hobbyruimte in gebruik heb", zegt Paul. "Ook goed in te richten als kantoor aan huis, want zowel via de hal als van buiten af te betreden."
Helemaal naar eigen inzicht hebben Paul en Nicolet beneden de leefkeuken gemaakt, zodat ze in de woonkamer op de eerste verdieping extra veel ruimte hebben. De kamer heeft een U-vorm en meet in totaal 52 vierkante meter. "In de uiterste hoek heb ik voor mezelf een werkruimte ingericht", zegt Paul. "Met een mooi glas-in-lood venster met zicht op de hal. Het is trouwens eenvoudig om nog een extra kamer te realiseren, simpelweg door een wandje te plaatsen." Zowel aan de voor- als aan de achterzijde is er een balkon. Op beide balkons is altijd een zonnig plekje op te zoeken. "In totaal heeft deze woning wel 200 vierkante meter vloeroppervlakte. Je kunt hier heel goed met een groot gezin wonen. Onze twee zoons wonen nu op zichzelf. Dat is een van de redenen waarom wij wat kleiner willen gaan wonen. Ruimte is er namelijk op de tweede verdieping ook meer dan genoeg. Er zijn twee achterslaapkamers van respectievelijk 3.80 bij 4.65 meter en 2.65 bij 4.20 meter. Aan de voorzijde is een slaapkamer van 6.52 bij 3.46 meter. Alle slaapkamers hebben airco, net zoals de woonkamer overigens. In het midden een royale slaapkamer, voorzien van een inloopdouche met een grote sproeikop, een wastafelmeubel met een dubbele wastafel en een decoratieve wandradiator." Overal in huis is er veel extra opbergruimte. Op deze overloop is er een afgesloten technische ruimte met CV-combiketel en het WTW-systeem. In een aparte ruimte is de opstelling van de wasmachine en droger. "Ook wel handig, op elke woonlaag is er een toilet. Vóór de woning is op eigen terrein ruime parkeergelegenheid voor vier auto's."
In de directe omgeving zijn er een winkelcentrum, scholen en andere voorzieningen. Plaatsen als Delft, Zoetermeer, Den Haag en Rotterdam zijn eenvoudig en snel bereikbaar.

De vraagprijs voor deze woning is 527.500 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning?
Voor meer informatie: Roepman Makelaardij, (015) 213 41 34 of www.roepman.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding