Een kijkje in de showroom van de Zorghulpmiddelen Outlet.
Een kijkje in de showroom van de Zorghulpmiddelen Outlet. Foto:

Zorghulpmiddelen Outlet: topservice en scherpe prijzen

Zorghulpmiddelen Outlet aan de Turfschipper 5 in Wateringen heeft sinds mei 2015 een groot assortiment voordelig geprijsde zorghulpmiddelen te bezichtigen in de showroom.

Alle artikelen zijn schoon, in goede staat, volledig nagekeken en vaak ook aangeboden met volledige garantie. Met een bezoek aan de Zorghulpmiddelen Outlet kunt u een hoop geld besparen en kunt u veel artikelen direct meenemen. Steeds vaker krijgen mensen te maken met bezuinigingen in de zorg. Zorghulpmiddelen worden amper vergoed of zijn vrijwel niet meer te betalen. Bij Zorghulpmiddelen Outlet is het aanbod groot en vrijwel direct leverbaar. In de showroom staat een ruime variatie aan scootmobielen, rolstoelen, rollators, verpleegbedden, sta-op stoelen en vele accessoires van A-kwaliteit. Op dit moment heeft Zorghulpmiddelen Outlet een actie die geldig is tot en met eind december 2016. Bij aankoop van een scootmobiel vanaf 2.995 euro krijgt u gratis een opvouwbare scootmobiel Caremart Travel & Me (ter waarde van 795 euro) of 500 euro korting.
Zorghulpmiddelen Outlet bevindt zich aan de Turfschipper 5 in Wateringen (bedrijventerrein Wateringse Veld). Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur. Buiten openingstijden graag bellen voor een afspraak: tel. 0174 – 621544. Voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig voor de deur en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 16 en 17). Voor online kopen of bestellen gaat u naar
www.zorghulpmiddelenoutlet.nl.