Een overzicht van de gevarieerde schoenenwand in de herenafdeling van Nobel Schoenen.
Een overzicht van de gevarieerde schoenenwand in de herenafdeling van Nobel Schoenen. Foto: Dennis van den Berg

Stap naar Nobel voor kwaliteitsschoenen

Deze betere schoenenzaak aan de Delftse Molslaan heeft een brede collectie heren- en damesschoenen in huis. "We voeren merken als Kops, Clarks en Berkelmans in de herenafdeling van onze zaak", noemt winkeleigenaar René Nobel een paar merknamen op. "We hebben ook ons eigen merk Nobel's Choice, echte kwaliteitsschoenen. Verder kunt u schoenen van Kops op bestelling laten maken en zijn deze zelfs met een print naar keuze verkrijgbaar." René en zijn echtgenote Mariska tonen als fraai voorbeeld een schoen, die vanwege het Vermeerjaar gesierd is met een afbeelding van het 'Meisje met de parel'.
In het damesgedeelte van Nobel Schoenen voeren merken als Clarks en het Oostenrijkse Fidelio de boventoon. Naast schoenen hangt hier ook damestextiel in de schappen en kunnen vrouwen hun outfit verder verfraaien met diverse fashion items. "We richten ons op vrouwen die zich jong, vrouwelijk en modern voelen en dat graag uitstralen aan de hand van hun kleding en schoenen", aldus Mariska en René.

Omdat beide segmenten over een brede collectie beschikken, zijn de schoenen in diverse prijsklassen verkrijgbaar. "Voor een kwaliteitsschoen betaal je uiteraard wat meer, maar we hebben niet alleen maar peperdure stappers in huis. Ook mensen met een kleiner budget vinden hier altijd wel iets van hun gading."
Nobel Schoenen beschikt verder over een eigen schoenmakerij, waar schoenen en laarzen die onderweg averij hebben opgelopen weer kunnen worden opgelapt. "Zo kun je nog langer genieten van je favoriete schoenen", garandeert het echtpaar Nobel.
Nobel Schoenen is gevestigd aan de Molslaan 4-10 en is zeven dagen per week geopend. Meer informatie is te vinden op de website www.nobelschoenen.nl.