De overhemden van Ledûb, voor een aantrekkelijke prijs bij Steendam Herenmode.
De overhemden van Ledûb, voor een aantrekkelijke prijs bij Steendam Herenmode. Foto:

Overhemden nodig? Naar Steendam Herenmode

Effen overhemden waren lang de standaard. Maar net zoals de stropdas langzaam maar zeker een frivool onderdeel van het nette pak is geworden, rijk aan kleuren en prints, zie je steeds meer overhemden met prints en kleurige accenten, zowel in casual als in dress. "Soms juist heel opvallend en soms niet te overdreven en opvallend, maar net voldoende om een outfit meer cachet te geven en op te waarderen", vindt Arjan Steendam van de gelijknamige kledingwinkel.
Bij Steendam Herenmode treft u verder standaard overhemden met mouwlengte 7 aan. "Speciaal voor lange mannen, wier armen natuurlijk ook langer zijn. Hier mag je ons best een specialist in noemen. We hebben daar een heel aardige collectie van in huis."
Wie vaak een overhemd draagt, kan nu bij Steendam Herenmode profiteren van een leuke setactie: twee overhemden van het topmerk Ledûb voor slechts 99,95 euro. "Een scherpere aanbieding dan deze vind je nergens", garandeert Steendam. De overhemden van Ledûb zijn strijkvrij, behalve de exemplaren met printjes. "Maar die zijn makkelijk strijkbaar", weet de herenmodespecialist uit ervaring.
Steendam Herenmode is gevestigd aan de Wijnhaven 20a-21 in het hart van de Delftse binnenstad. Voor meer informatie:
www.steendam.net.