Contracten getekend voor Kindercentrum

DELFT - De Delftse Montessorischool aan de de Jacoba van Beierenlaan 166 in Delft wordt het derde integraal kindercentrum in Delft en het eerste dat is gebaseerd op de principes van Maria Montessori.

Jolanda de Vreede, bestuursvoorzitter van de Delftse Montessorischool en Marriette Swart van kindercentrum Ziezoo tekenden hiervoor afgelopen vrijdag de intentieverklaring. Een integraal kindercentrum werkt vanuit één pedagogische visie, met één team bestaande uit leerkrachten en pedagogisch medewerkers onder één leiding.
Voor de 217 kinderen van de Delftse Montessorischool betekent deze nieuwe stap naar kindercentrum dat zij de hele dag in een uitdagende omgeving verblijven waarin alle activiteiten op elkaar zijn afgestemd en waar zij alle medewerkers kennen. Alle medewerkers zijn geschoold in het begeleiden volgens de pedagogische visie van het kindercentrum.
De Delftse Montessorischool en kindercentrum Ziezoo bieden kinderen van 2 tot en met 13 jaar van 07.00 uur tot 19.00 uur opvang en scholing volgens de inzichten van Maria Montessori.