Heerlijk eten bij Peking, als onderdeel van de One2delft.com TripleDinnerDate. (foto: Koos Bommelé)
Heerlijk eten bij Peking, als onderdeel van de One2delft.com TripleDinnerDate. (foto: Koos Bommelé) Foto: Koos Bommelé

'TripleDinnerDate wordt een hit'

DELFT - Drie hoofdgerechten gebruiken bij drie verschillende Delftse restaurants voor 33 euro? One2delft.com - de Delft-promotie organisatie van Karl Flieger – regelt het.

"Via de TripleDinnerDate willen we meer mensen kennis laten maken met Delftse restaurants. De TripleDinnerDate is een 3-in-1 voucher. Je koopt dus drie hoofdgerechten in één keer bij drie totaal verschillende restaurants. Aan deze eerste editie werken De Beierd, Vlaanderen en Peking mee. Daar kan je heerlijk eten, is mijn eigen ervaring." Het idee achter de TripleDinnerDate van One2delft.com is dat wie de voucher koopt, in elk geval drie keer naar Delft komt om te dineren. "Dat betekent dat mensen wat vaker dan gewoonlijk naar de stad komen en dat is precies wat we willen bereiken. Hoe meer mensen van de mooie – in dit geval lekkere – dingen in Delft komen genieten, hoe beter het voor de stad is. En hoe leuker voor de bezoekers zelf, natuurlijk. Ik denk dat deze vorm van samenwerking in Delft een hit kan worden."
De TripleDinnerDate vouchers zijn te reserveren via info@one2delft.com. Het afhaaladres is One2delft.com aan de Brabantse Turfmarkt 59 in Delft. Telefonisch reserveren kan via 06-40310636.