Ron en Simone Langstraat, met achter hen hun oude camper.
Ron en Simone Langstraat, met achter hen hun oude camper. Foto:

Van een mooie avond in Belvédère en een
kauwgomballenring tot een prachtige bruiloft

Ron Langstraat en Simone Zonneveld ontmoetten elkaar vier jaar geleden tijdens het stappen in Belvédère, op de Beestenmarkt. De vonk sloeg over. En hoe.

Vorig jaar zomer vond Ron het tijd om zijn grote liefde ten huwelijk te vragen. Boven op een berg in Oostenrijk. De ring had hij aan de voet van de berg uit een kauwgomballenautomaat gehaald. Maar Simone zei 'ja'.
Op vrijdag 1 april was de grote dag. Menigeen dacht in eerste instantie dat het een grap was, maar Ron en Simone gingen toch echt trouwen. In een oude Volkswagen Kever bereikten ze het nieuwe gemeentehuis van Schipluiden, waar ze elkaar officieel het ja-woord gaven. Dit keer met echte ringen. En in prachtige outfits. Ron en Simone Langstraat, beiden 27 jaar, beleefden vervolgens met hun gasten een prachtige dag en avond in De Lickebaertshoeve, op de grens van Schipluiden en Maasland. Het werd de knalfuif zoals je die bij dit stel met een liefde voor elkaar èn stapavondjes zou verwachten.
In september gaat het kersverse echtpaar in hun oude camper op huwelijksreis. De bestemming: Kroatië. De ouders van Ron dan gaan ook mee, maar uiteraard wèl in hun eigen camper…