'Ik zal zeker vaker op de club zijn'

Concordia heeft komend seizoen een gediplomeerd hoofdtrainer voor de groep staan. Martijn Leonard behaalde eerder deze week zijn TC2.

- Dat levert een zee aan vrije tijd op...
"Ik heb inderdaad wat meer tijd, maar hiernaast volg ik nog een opleiding Accent Typing van Peter Murphy. Daarmee kan je de persoonlijkheid van pupillen inschatten, waardoor je beter met ze kunt communiceren. Heel interessant."

- Ben je komende maanden vaker bij Concordia te vinden?
"Ik zal zeker vaker op de club zijn en misschien heeft ook Concordia nog wat aan die opleiding. Verder zijn alle obstakels nu genomen om volgend jaar hoofdtrainer te zijn. Daar gaan we ons de komende jaren voor driehonderd procent op focussen. De de ambitie om TC1 te halen er ook zeker, maar nu heeft Concordia prioriteit."

- Wat verwacht je nog van dit seizoen?
"We hebben het als Concordia niet meer in eigen hand en de wedstrijd die we nog tegen Den Hoorn spelen is een belangrijke, net als alle andere trouwens. Verder moeten we afwachten of Wippolder nog punten gaat verspelen. Als dat één keer is gebeurd, gaat dat toch in je hoofd zitten. Maar om kampioen te worden, zullen we eerst zelf alles moeten winnen."