Energetisch therapeut Kitty Schoute
Energetisch therapeut Kitty Schoute Foto:

Bijtanken bij energetisch therapeut Kitty Schoute

DELFT - Een energetische behandeling van Kitty Schoute laadt bij mensen met hele diverse klachten de batterij weer op. De praktijk in Delftstede staat open voor iedereen die, naast de reguliere geneeskunde, extra ondersteuning zoekt.

"Eigenlijk was ik mijn hele leven al gevoelig voor sfeertjes", vertelt de ervaren therapeut Kitty Schoute. "Ik merkte bijvoorbeeld dat ik zomaar ineens zenuwachtig werd. Niet door mijn eigen spanningen, maar door die van iemand anders." Zestien jaar geleden begon ze met Reiki om dit intuïtieve vermogen verder te ontwikkelen. Toen ze het positieve effect van haar behandelingen bij vrienden en kennissen opmerkte, besloot ze hier haar beroep van te maken. Vanaf 2004 volgde ze de vierjarige HBO-opleiding tot energetisch therapeut bij het Johan Borgman College in Utrecht. "Ik ben daar heel breed opgeleid en heb ook het diploma Medische Basiskennis dat straks per 1 januari 2017 verplicht is." Met haar werk als secretaresse is Kitty na 43 jaar gestopt en ze richt zich nu volledig op haar praktijk als energetisch therapeut (magnetiseur).
"Bij een energetische behandeling voer ik eerst een gesprek met de cliënt en daarna laat ik universele energie via mijn handen doorstromen naar de ander. Die energie vindt haar weg via de verschillende energiepunten over het lichaam en gaat precies daar naar toe waar een onbalans is. Het effect is voor iedereen anders. Veel mensen voelen warme energie stromen en merken een diepe ontspanning."Kitty behandelt vaak mensen met burn-out, stress of pijn en geeft behandelingen ter ondersteuning van chemotherapie. "Het vermindert vaak de bijwerkingen van deze zware medicatie; patiënten voelen zich minder ziek en hebben meer energie."
Van 'zweverigheid' moet Kitty niets hebben en ze adviseert daarom iedereen om ook naar een reguliere arts te gaan. "Mijn therapie is een aanvulling op de reguliere geneeskunde." Na vier tot vijf sessies, inclusief oefeningen voor thuis, merken de meeste mensen een positief effect. De consulten kosten vijftig euro per uur. "Ze voelen zich meer ontspannen, hun oogopslag is helemaal anders en ook hun denkpatroon is vaak veranderd. Ik blijf me iedere keer weer verwonderen."

Telefoon: 06-14887828
Website: www.kittyschoute.nl